UTOK U43UHD1 - Виж цената

Ревю на UTOK U43UHD1

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

UTOK U43UHD1 

Искате нов, модерен и изключително функционален телевизор? Държите на качеството на картината в най-голям аспект? За вас гледането на телевизия е истинско удоволствие, затова не правите компромиси при избора си на телевизор? Ние имаме точния продукт за вас! Телевизор UTOK U43UHD1 с 4K Ultra HD на картината и вградени някои от най-новите технологии за оптимизиране на изображението, ще ви накара да се потопите в удоволствието от кристално чиста и ясна картина, с богати и наситени цветове. За едно ново, по-завладяващо и по-забавно телевизионно изживяване!

UTOK U43UHD1Виж цената за днес

UTOK U43UHD1 Review

Wi-Fi свързване – благодарение на възможността за свързване към безжична интернет връзка, вие можете да се забавлявате с любимото си онлайн съдържание, лесно, бързо и без нуждата от допълнително свързване чрез кабели на телевизора с външни източници на сигнал.

USB и HDMI свързване – наслаждавайте се на любимите си снимки, видеоклипове или филми, директно от вашата преносима памет. Просто свържете USB или твърд диск към вашия телевизор и се насладете на цялото им съдържание.

Достъп до социални мрежи – този нов, модерен телевизор ви позволява да сърфирате в любимите си социални мрежи като Twitter и Facebook само с едно натискане на бутона на вашето дистанционно управление.

Виж още: Ревю на UTOK U50UHD1

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в черен цвят, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Фините крачета, решени в сребристо, и поставени в двата долни края на уреда, гарантират както неговата стабилност, така и перфектния завършек на стилната му визия.

Основни характеристики

Телевизорът разполага с размери от 974.5 x 96 x 575.6 мм без стойка и 974.5 x 209 x 620.3 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB- T/T2/C ; DVB-S/S2 и вход антена. Също така, телевизора, разполага с възможност за видео възпроизвеждане (PAL, SECAM), както и с вграден мултимедиен плеър. Освен много ефективен, този LED Smart TV е и много енергономичен. С консумирана мощност от едва 100W, той със сигурност няма да повиши сметките ви за електроенергия.

Видео

Уреда е с диагонал на екрана от 108см, резолюция на екрана 3840 х 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така, този модерен телевизор разполага с яркост от 290 cd/m² и време за реакция 9ms. Благодарение на тези спецификации на изображенията, вашата картина ще бъде кристално чиста, с богати и наситени цветове и изключителна реалистичност на изображянията. Широкият му ъгъл на гледаемост от 176 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук (RMS) от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с възмоцността за избор между 5 звукови режима, ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED Smart TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви осигурява достъп до вашите любими сайтове и социални мрежи, а USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: 2 x Antenna input, PC вход (D-sub 15-пинов), 2 Входа USB, Композитен видео вход, Входове компонент, Мини жак за слушалки, 3 HDMI порта, Слот за CI+ карта.

Нашето мнение за продукта

Идеален за гледане на телевизия или гледане на любимото ви от USB устройства, UTOK U43UHD1, ви предлага ясна картина,пълна с живи цветове, кристално чист звук и множество технически екстри, събрани в 43-инчовия му екран. Той ще ви позволи да се насладите на 4K ULTRA HD картина с диагонал от 108см. Ако сте от домакинствата, които не правят компромис с качеството, то този продукт би бил идеалният завършек на вашия изискан дом. Подарете на себе си и цялото семейство едно ново изживяване.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password