TOSOT TWH18QD-K6DND6B - Виж цената

Ревю на TOSOT TWH18QD-K6DND6B

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

TOSOT TWH18QD-K6DND6B

Омръзна ли ви от сковаващия студ през зимата и от изтощителните жеги през лятото? Искате ли нов, модерен климатичен уред, който да ви осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом, а също да запази въздухът в него кристално чист и свеж? Ние имаме точният продукт за вас! Климатик TOSOT TWH18QD-K6DND6B с множество иновативни функции, ще осигури перфектната температура във вашите помещения, за да прекарвате времето си у дома в максимален комфорт и пълна релаксация!

TOSOT TWH18QD-K6DND6BВиж цената за днес

TOSOT TWH18QD-K6DND6B Review

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Night/Sleep Mode – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

iFeel – уредът автоматично регулира температурата в зависимост от вътрешната температура на помещението.

Виж още: Ревю на Midea MA-12NXD0-I/MA-12N8D0-O Blanc R32

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 15695 BTU за охлаждане и 17742 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 31 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 1400 W, а при отопление 1430 W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 5,1 за отопление.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 970 х 300 х 224 мм (ДxШxВ) и е с тегло от едва 13,5 кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 48 dB, той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. 

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 842 х 596 х 320 мм (ДxШxВ) и е с тегло от 34 кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 54 dB, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Timer, Sleep, Auto Restart, Самодиагностика и др. ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

С изключителна мощност и висока ефективност при своята работа, Климатик TOSOT TWH18QD-K6DND6B ще осигури желаната температура във вашия дом – бързо, лесно и изключително ефективно. Прекарвайте времето си у дома в абсолютен комфорт, с помощта на този нов, модерен климатик.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password