Toshiba TW-BJ80S2 - Виж цената

Ревю на Toshiba TW-BJ80S2

22222222 Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Toshiba TW-BJ80S2

Държите ли на безупречния си външен вид? Избирате ли внимателно вашите дрехи да бъдат само от качествени материи? А искате ли те да останат такива за дълго време? Ако отговорът е „да”, то ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим пералня Toshiba TW-BJ80S2. С множество иновативни технологии, интегрирани в тази пералня, тя ще поддържа вашите любими дрехи искрящо чисти, с наситени цветове и максимално запазено качество на тъканите! Бъдете винаги неотразими, с безупречна визия, с помощта на само един домашен уред, а именно – този.

Toshiba TW-BJ80S2Виж цената за днес

Toshiba TW-BJ80S2 Review

Издръжливост, ефективност и тишина: здравият и ефикасен инверторен мотор работи с 11.4% по-малко шум от конвенционалния мотор. Инверторният мотор не представлява опасност от повреди, тъй като механичното предаване вътре се извършва чрез електромагнитно поле, като по този начин се елиминира механичното износване и се гарантира надеждност.

Нова технология за пране The greatwaves е вдъхновен от големия японски художник Hokusai, авторът на статията „The Great Wave off Kanagowa”. Технологията THE GREATWAVES представя два етапа: Flash Wave и Cold Wash, който защитава дрехите по време на пране и гарантира значителни икономии на енергия, прах за пране и време.

Виж още: Ревю на Toshiba TW-BJ90S2

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Интегрираният контролен дисплей, придава новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Пералнята разполага с изключително удобни и практични размери от 53 х 60 х 85 cm (ДхШхВ) и е с тегло от 61 кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1200 об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум  този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. 

Функции и защита

Пералнята разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като ,The greatwaves, Motor Real inverter и др., гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – тази пералня Toshiba има подходяща изпираща програма за всички тях. С различни изпиращи програми, тя ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Пералня Toshiba TW-BJ80S2 е нова, модерна пералня машина, която ще осигури перфектното изпиране на вашите дрехи, независимо от степента на тяхното замърсяване. Благодарение на иновативните си технологии, тя ще запази тъканите на вашите облекла меки и качествени. Подарете си стил, качество и комфорт за вашите любими облекла.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password