Ревю на Toshiba 65UA3A63DG

Toshiba 65UA3A63DG

Toshiba 65UA3A63DG e нов, модерен телевизор, който разполага с множество технологии, които оптимизират качеството на звука и картината, като същевременно разполага и с множество възможности за допълнително свързване. Ако търсите уред с изчистен дизайн, но с неограничени възможности, то този телевизор е точният избор за вашето домакинство.

Toshiba 65UA3A63DGВиж цената за днес

Toshiba 65UA3A63DG Review

Интелигентен портал на Toshiba – благодарение на този модерен телевизор, вие имате достъп до голямо разнообразие от приложения на музика, видео, изгри, както и достъп до най-големия онлайн канал за видео споделяния – YouTube.

Android – любимата операционна система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения.

Dolby Audio™ – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

С висок динамичен обхват (HDR) се запазват детайлите, загубени в най-тъмните и най-светли зони от картината, водейки до много по-динамичен изглед. Вижте текстурите в блестящото метално крило на самолета и отраженията на слънцето върху фюзелажа.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

 

Дизайн

С елегантен дизайн решен в черен цвят с ултратънка рамка около екрана, уреда ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане.

Основни характеристики

Уреда е изключително енергономичен с консумирана мощност от 118W, което гарантира, че няма да повиши сметките ви за електроенергия. Също така, DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T и DVB-T2 са основните източници за приемане и предаване на сигнал.

Видео

Ако сте от любителите на широкоекранните телевизори, то този уред е точният избор за вас. Диагоналът на екрана е 164см, а поддържаната резолюция е 3840х2160 пиксела. Високата резолюция в комбинация с 4K Ultra HD качество и множество модерни технологии като HDR 10, HLG и др., ще ви позволят да се потопите в ясни, ярки и изключително наситени изображения с дълбок контраст.

Аудио

Стерео аудио системата на уреда е подобрена с допълнителни технологии като Dolby Audio Processing и др., които максимално изчистват качеството на възпроизввеждания звук. Той се възпроизвежда от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност от 20W, общо.

Конектори

Телевизор Toshiba 65UA3A63DG разполга с множество конектори за допълнително свързване (1 x Jack 3.5 mm 1 x VGA 1 x RJ-45 1 x Вход за данни CI+ slot 4 x HDMI 2 x USB), които позволяват да възпроизвеждате съдържание от всеки вид външен източник. Освен това, Wi-Fi свързването ще ви позволи да сърфирате в онлайн пространството и да се наслаждавате на филми, видеа, игри и приложения дирекно на вашия телевизор.

Нашето мнение за продукта

Независимо дали искате да се наслаждавате на любимите си филми или искате да сърфирате в любимото си онлайн съдържание, този телевизор ще ви даде възможността да се насладите на избраното от вас съдържание с ненадминато качество на звук и картина директно на 65-инчовият екран на Toshiba 65UA3A63DG.

Виж цената за днес

3.7/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo