Toshiba 65U2963DG - Виж цената

Ревю на Toshiba 65U2963DG

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Toshiba 65U2963DG

Искате нов телевизор, който да бъде снабден с иновативни технологии, като в същото време ви предлага кристална яснота на картината в комбинация с перфектен звук? За вас гледането на телевизия е истинско удоволствие, затова не бихте направили компромис при избора на вашия телевизор? В такъв случай сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим Телевизор Toshiba 65U2963DG. С 4K Ultra HD качеството на картината си, перфектния звук и още много технически характеристики, той предоставя на своите потребители възможността да се потопят в реалистичните и наситени цветове на картината, за едно ново, по-добро ТВ изживяване.

Toshiba 65U2963DGВиж цената за днес

Toshiba 65U2963DG Review

Интелигентен портал на Toshiba – този портал ви дава достъп до богато разнообразие от музика, приложения, видео игри, YouTube и др.

USB запис – само с натискане на бутона на вашето дистанционно упралвение, вие можете да запишете любимите си филми, предавания или шоу програми на USB или външен източник за преносима памет.

Dolby Audio™ – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

С висок динамичен обхват (HDR) се запазват детайлите, загубени в най-тъмните и най-светли зони от картината, водейки до много по-динамичен изглед. Вижте текстурите в блестящото метално крило на самолета и отраженията на слънцето върху фюзелажа.

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически – той е в черен цвят с тънка рамка около екрана, така че би бил подходящ за всяко помещение от вашия дом, независимо от стила на неговото обзавеждане.

Основни характеристики

Консумираната мощност от телевизора е 118W, което гарантира неговата енергономична работа. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T и DVB-T2 портове.

Видео

Екранът на телевизор е с диагонал от 164см., с резолюция от 3840 x 2160 пиксела и 4K Ultra HD качество, което гарантира че ще можете да се наслаждавате на картина с наситени, богати цветове проектирани на ултраширок екран. Освен това, уреда е оборудван с допълнителни технологии като HDR 10, HLG и др., които допринасят за високото качество на изображенията.

Аудио

Стерео аудио системата на уреда е поддържана от 2 високоговорителя с изходна мощност от 20W. Също така, звука е подсилен от модерни технологии като Dolby Audio Processing, които гарантират за неговото високо качество.

Конектори

Уреда разполага с множество възможности за допълнително свързване, една от които е възможността за свързване чрез Wi-Fi. Тя ви дава възможността да сърфирате неограничено в любимото си онлайн пространство. Допълнителните конектори за свързване са: 1 x Jack 3.5 mm 1 x VGA 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x Вход за данни CI+ slot 2 x USB, които ви дават възможността да възпроизвеждате съдържание от всеки източник на външна памет.

Нашето мнение за продукта

Ако искате нов, модерен телевизор, който да разполага с набор от нови функции и технологии, то Toshiba 65U2963DG е идеалният избор за вас. Той е оборудван с модерни технологии, подобряващи звука и картината, като ще ви позволи да се насладите на едно ново телевизионно изживяване.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password