Toshiba 58UA3A63DG - Виж цената

Ревю на Toshiba 58UA3A63DG

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Toshiba 58UA3A63DG

Ако домакинството ви има нужда от нов телевизор, но не знаете към кой продукт на пазара да се насочите, то ние сме тук, за да ви помогнем. Ако търсите нов уред, който да възпроизвежда любимите ви филми и музика с ненадминато качество на картина и звук, то Toshiba 58UA3A63DG е точният избор за вас. С 4K Ultra HD качество и иновативни технологии, подобряващи звука, вие ще можете да се насладите на несравнимо телевизионно изживяване, директно от комфорта на вашия дом.

Toshiba 58UA3A63DGВиж цената за днес

Toshiba 58UA3A63DG Review

Интелигентен портал на Toshiba – този портал ви позволява лесен и бърз достъп до богат набор от приложения, игри, музика, както и до най-големият портал за видео споделяне – YouTube.

USB запис – само с натискане на бутона на вашето дистанционно упралвение, вие можете да запишете любимите си филми, предавания или шоу програми на USB или външен източник за преносима памет.

Android – любимата операционна система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения.

Dolby Audio™ – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

С висок динамичен обхват (HDR) дори най-дребните детайли от възпроизвежданата картина стават видими. Насладете се на всеки кадър, благодарение на HDR технологията.

Виж още: Ревю на Toshiba 65UA3A63DG

Дизайн

Дизайнът на телевизора е класически и изчистен, решен в черен цвят и тънка рамка около екрана, той е подходящ за всяко домакинство независимо от стила на неговия интериор.

Основни характеристики

DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T и DVB-T2 осъществяват приемането и предаването на сигнал на уреда, като същевременно той е и много енерго спестяващ с консумирана мощност от 66W.

Видео

С резолюция от 3840 x 2160 пиксела, 4K Ultra HD качество и допълнителни технологии като HDR 10, HLG и др., вие ще можете да се насладите на изображения с висок контраст и наситени цветове, възпроизведени на екран с диагонал от 146см.,

Аудио

Аудио системата на уреда е стерео, оборудвана с някои от най-новите технологии на пазара като Dolby Audio Processing и др. Кристално ясния звук се възпроизвежда от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20 W, общо.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Конекторите 1 x Jack 3.5 mm 1 x VGA 1 x RJ-45 1 x Вход за данни CI+ slot 4 x HDMI 2 x USB ви позволяват да възпроизвеждате съдържание от всеки тип външен източник. Също така, Wi-Fi свързването, ще ви позволи да сърфирате свободно в онлайн пространството само с едно натискане на копчето на дистанционното управление.

Нашето мнение за продукта

Ако търсите нов, модерен телевизор за вашето домакинство, то Toshiba 58UA3A63DG е идеалният избор за вас. Множество възможности за допълнително свързване, модерни технологии, оптимизиращи картината и звука, събрани в изтънчен класически дизайн. Всичко това е събрано в уреда на Toshiba.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password