Ревю на Toshiba 58UA3A63DG

Toshiba 58UA3A63DG

Ако домакинството ви има нужда от нов телевизор, но не знаете към кой продукт на пазара да се насочите, то ние сме тук, за да ви помогнем. Ако търсите нов уред, който да възпроизвежда любимите ви филми и музика с ненадминато качество на картина и звук, то Toshiba 58UA3A63DG е точният избор за вас. С 4K Ultra HD качество и иновативни технологии, подобряващи звука, вие ще можете да се насладите на несравнимо телевизионно изживяване, директно от комфорта на вашия дом.

Toshiba 58UA3A63DGВиж цената за днес

Toshiba 58UA3A63DG Review

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

 

Дизайн

Дизайнът на телевизора е класически и изчистен, решен в черен цвят и тънка рамка около екрана, той е подходящ за всяко домакинство независимо от стила на неговия интериор.

Основни характеристики

DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T и DVB-T2 осъществяват приемането и предаването на сигнал на уреда, като същевременно той е и много енерго спестяващ с консумирана мощност от 66W.

Видео

С резолюция от 3840 x 2160 пиксела, 4K Ultra HD качество и допълнителни технологии като HDR 10, HLG и др., вие ще можете да се насладите на изображения с висок контраст и наситени цветове, възпроизведени на екран с диагонал от 146см.,

Аудио

Аудио системата на уреда е стерео, оборудвана с някои от най-новите технологии на пазара като Dolby Audio Processing и др. Кристално ясния звук се възпроизвежда от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20 W, общо.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Конекторите 1 x Jack 3.5 mm 1 x VGA 1 x RJ-45 1 x Вход за данни CI+ slot 4 x HDMI 2 x USB ви позволяват да възпроизвеждате съдържание от всеки тип външен източник. Също така, Wi-Fi свързването, ще ви позволи да сърфирате свободно в онлайн пространството само с едно натискане на копчето на дистанционното управление.

Нашето мнение за продукта

Ако търсите нов, модерен телевизор за вашето домакинство, то Toshiba 58UA3A63DG е идеалният избор за вас. Множество възможности за допълнително свързване, модерни технологии, оптимизиращи картината и звука, събрани в изтънчен класически дизайн. Всичко това е събрано в уреда на Toshiba.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo