Ревю на Toshiba 55U3963DG

Toshiba 55U3963DG

Ако искате нов, модерен телевизор, който да ви предостави възможността да се наслаждавате на любимото си съдържание с ненадминато качество на звук и картина, то ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви представим телевизор Toshiba 55U3963DG с ултратънък дисплей и множество модерни технологии, които ще ви предоставят възможността да се потопите в магията на кристално ясна картина и звук.

Toshiba 55U3963DGВиж цената за днес

Toshiba 55U3963DG Review

Интелигентен портал на Toshiba – този портал ви дава възможността да имате достъп до голямо разнообразие от приложения на музика, видео, изгри, както и достъп до най-големия онлайн канал за видео споделяния – YouTube.

USB запис – само с натискане на бутона на вашето дистанционно упралвение, вие можете да запишете любимите си филми, предавания или шоу програми на USB или външен източник за преносима памет.

Dolby Audio™ – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

С висок динамичен обхват (HDR) се запазват детайлите, загубени в най-тъмните и най-светли зони от картината, водейки до много по-динамичен изглед. Вижте текстурите в блестящото метално крило на самолета и отраженията на слънцето върху фюзелажа.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |Дизайн

Телевизорът е в класически черен цвят с тънка рамка около екрана, така че е подходящ за интериора на всеки дом.

Основни характеристики

DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T и DVB-T2 осъществяват приемането и предаването на сигнал на телевизора. Освен това, консумираната от уреда мощност е едва 86W, което гарантира неговата енергономичност по време на работа.

Видео

Диагоналът на екрана от 139см. с висока резолюция от 3840 x 2160 пиксела ще ви позволят да се насладите на картина с ненадминато качество на цветове и изображения. Също така, телевизора разполага с допълнителни технологии като HDR 10, HLG и много други, които подпомагат допълнително за оптимизирането на изображенията. Също така Toshiba 55U3963DG
е с невероятно 4K Ultra HD качество.

Аудио

2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20 W, поддържат аудио системата на уреда. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Dolby Audio Processing и др., ще ви накарат да се потопите в кристално ясния и чист звук на вашия телевизор, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове, приложения и игри. Toshiba 55U3963DG има още редица допълнителни конектори като 1 x Jack 3.5 mm 1 x VGA 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x Вход за данни CI+ slot 2 x USB, които ще ви позволят да възпроизвеждате снимки, видеа и пр.

Нашето мнение за продукта

Toshiba 55U3963DG е нов, модерен телевизор, който е снабден с нови технологии, различни конектори и множество функции, които оптимизират звука и картината така че да се насладите максимално на възпроизвежданото съдържание.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo