Ревю на Toshiba 55U2963DG

Toshiba 55U2963DG

Ако искате нов телевизор, който да разполага с множество функции, нови технологии и възможности за допълнително свързване, то вие сте попаднали на правилното място. Днес ви представяме Toshiba 55U2963DG с висока резолюция и качество на картина и звук, този телевизор ще ви позволи да се потопите в едно ново несравнимо телевизионно изживяване наситено с пъстри, кристални изображения.

Toshiba 55U2963DGВиж цената за днес

Toshiba 55U2963DG Review

Интелигентен портал на Toshiba – тази функция ви дава възможността да сърфирате онлайн и да се наслаждавате на игри, музика, видеоклипове и много други.

USB запис – можете да запишете на USB или външна памет любимите си филми, видеа и телевизионни предавания.

Dolby Audio™ –технологията подобрява качеството на звука, като премахва дребните трептения и фини шумове от възпроизвежаното аудио.

С висок динамичен обхват (HDR) се запазват детайлите, загубени в най-тъмните и най-светли зони от картината, водейки до много по-динамичен изглед. Вижте текстурите в блестящото метално крило на самолета и отраженията на слънцето върху фюзелажа.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

 

Дизайн

Телевизорът е с модерен дизайн, решен в стандартен черен цвят така че да може да пасне на всеки дом, независимо от неговия интериор. Също така, екранът е обхърнат от тънка рамка, за да можете да се насладите на картината, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T и DVB-T2. Освен изключително ефективен и мощен при своята работа, този телевизор е и много енергоикономичен. С консумирана мощност от 86W вие ще получите максимална ефективност на работа, на базата на минимални разходи за електроенергия.

Видео

Екранът е с резолюция от 3840 x 2160 пиксела и диагонал от 139см. Това позволява да гледате висококачествени изображения на ултраширокоъгълен дисплей. Освен това, 4K Ultra HD качеството в комбинация с технологии като HDR 10, HLG подобряват както цветовете, така и контраста и яснотата на съдържанието.

Аудио

2 високоговорителя с изходна мощност от 20W общо се грижат за възпроизвеждането на безупречен звук. Освен това, звука е оптимизиран допълнително от технологиите като Dolby Audio Processing и др., за максимално изчистване на фини странични шумове и смущения на звука.

Конектори

Wi-Fi свързването ви позволява да се насладите на любимото си онлайн съдържание, директно на вашия телевизор. Освен това, телевизорът разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, а именно: 1 x Jack 3.5 mm 1 x VGA 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x Вход за данни CI+ slot 2 x USB, които ще ви дадат възможността да въпроизведете всеки вид съдържание, независимо от източника на който то е съхранено.

Нашето мнение за продукта

Ако домакинството ви има нужда от нов, модерен телевизор, който да е оборудван с нови технологии, функции и перфектни технически характеристики, то Toshiba 55U2963DG е точният избор за вас. Сърфиране свободно онлайн, разглеждане на снимки и видеа от телефон и записване на любими филми и ТВ предавания – всичко това е възможно с новия телевизор на Toshiba.

Виж цената за днес

3.5/5 - (12 votes)
Review-bg.com
Logo