Ревю на Toshiba 50UA3A63DG

Toshiba 50UA3A63DG

Искате нов телевизор, който да бъде снабден с нови технологии, които спомагат за кристалната яснота на картина и звук? В такъв случай сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим телевизор Toshiba 50UA3A63DG. С 4K Ultra HD качеството на картината, висока резолюция и множество имплементирани функции, той предоставя на своите потребители възможността да се потопят в картина с наситени цветове, богат контраст и кристално ясен и чист звук.

Toshiba 50UA3A63DGВиж цената за днес

Toshiba 50UA3A63DG Review

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

 

Дизайн

Дизайнът на телевизора, позволява той да бъде поставен във всяко помещение от вашия дом, тъй като е решен в класически черен цвят с ултратънка рамка около екрана, така че вниманието ви да не бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Консумираната от уреда мощност е едва 71W, което гарантира неговата енерго спестяваща работа. По този начин вие получавате максимална мощност на база на минимален разход на електроенергия. Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T и DVB-T2.

Видео

Екранът на телевизора е с диагонал от 126см с висока резолюция от 3840 x 2160 пиксела и 4K Ultra HD качество. Също така, уреда е оборудван с допълнителни технологии като HDR 10, HLG, които подобряват качеството на картината. Всчики тези характеристики, събрани в уреда, ви гарантират че изображенията от възпроизвежданото съдържание ще са ясни с богати и наситени цветове и плътен дълбок контраст.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео с 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20 W, общо. Освен това, звука е допълнително оптимизиран от модерни технологии като Dolby Audio Processing и др., които гарантират неговата яснота при възпроизвеждане.

Конектори

Телевизорът разполага с редица конектори (1 x Jack 3.5 mm 1 x VGA 1 x RJ-45 1 x Вход за данни CI+ slot 4 x HDMI 2 x USB), които ще ви дадат възможността да възпроизвеждате съдържание от всеки вид източник на външна памет. Освен това, уреда разполага с възможносът за Wi-Fi свързване, което ви осигурява директен достъп до любимото ви онлайн съдържание, видеа и приложения.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да си подарите несравнимо телевизионно изживяване във вашия дом, то Toshiba 50UA3A63DG е точният телевизор за вашия дом. С множество модерни технологии, оптимизиращи както картината, така и звука, вие ще можете да се насладите висококачествено видео и аудио изживяване директно във вашия дом.

Виж цената за днес

3/5 - (12 votes)
Review-bg.com
Logo