Ревю на Toshiba 49UA3A63DG

Toshiba 49UA3A63DG

Toshiba е едно от най-популярните имена при производителите на техника на пазара. Производителя се слави както с модерния дизайн, така и с качествената изработка на своите електроуреди. С телевизор Toshiba 49UA3A63DG, производителя също не е направил компромис. Телевизора разполага с голям, 49-инчов екран и 4K Ultra HD качество на картината, както и с някои от най-модерните технологии, оптимизиращи звука. Ако търсите нов, модерен и висококачествен телевизор за вашия дом, то Toshiba 49UA3A63DG би бил идеалното решение за вас.

Toshiba 49UA3A63DGВиж цената за днес

Toshiba 49UA3A63DG Review

Интелигентен портал на Toshiba – благодарение на този модерен телевизор, вие имате достъп до голямо разнообразие от приложения на музика, видео, изгри, както и достъп до най-големия онлайн канал за видео споделяния – YouTube.

USB запис – само с натискане на бутона на вашето дистанционно упралвение, вие можете да запишете любимите си филми, предавания или шоу програми на USB или външен източник за преносима памет.

Android – любимата операционна система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения.

Dolby Audio™ – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

С висок динамичен обхват (HDR) се запазват детайлите, загубени в най-тъмните и най-светли зони от картината, водейки до много по-динамичен изглед. Вижте текстурите в блестящото метално крило на самолета и отраженията на слънцето върху фюзелажа.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

 

Дизайн

Телевизорът е с фина тънка рамка около екрана, която ще ви позволи да се насладите максимално на картината. Уреда е в черен цвят, което го прави универсален и подходящ за всяко домакинство.

Основни характеристики

Приемането и предаването на сигнал на телевизора се осъществява чрез DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T и DVB-T2. С ниска консумирана мощност от едва 69 W вие ще получите максимална ефективност на работа, на базата на минимални разходи за електроенергия.

Видео

Екрана с диагонал от 123см и резолюция от 3840 x 2160 пиксела и 4K Ultra HD качество ще ви позволи да се потопите в ясна, детайлна и наситена с богати цветове картина, независимо дали гледате филми, видеа или възпроизвеждате онлайн съдържание. Освен това, уреда е оборудван с технологии като HDR 10, HLG, които допълнително оптимизират качеството на съдържанието.

Аудио

Изходна мощност на звука от 20W, възпроизвеждана от 2 вградени високоговорителя, ще ви позволят да се насладите на кристално ясен звук на възпроизвежданото съдържание. Независимо дали гледате филм, музикален видео клип или слушате любимите си музикални парчета – допълнителните технологии като Dolby Audio Processing и др., ще ви позволят да уловите дори най-фините звуци.

Конектори

Множество възможности за допълнително свързване, ще ви позволят да се насладите на любимото си онлайн съдържание чрез Wi-Fi, също така да възпроизвеждате съдържание от външни източници като телефон, флашка, външна преносима памет и др., благодарение на конекторите: 1 x Jack 3.5 mm 1 x VGA 1 x RJ-45 1 x Вход за данни CI+ slot 4 x HDMI 2 x USB.

Нашето мнение за продукта

Toshiba 49UA3A63DG е нов, модерен телевизор от доказал се на пазара производител, който ще ви позволи да се потопите в магията на наситени, богати цветове и кристално ясен звук. Наслаждавайте се на любимите си филми или разгледайте на голям екран снимките и видеата от спиращи дъха за вас моменти, директно от комфрота на вашия дом.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo