Toshiba 49U6663DG - Виж цената

Ревю на Toshiba 49U6663DG

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Toshiba 49U6663DG 

Искате нов, модерен и изключително функционален телевизор? Държите на качеството на картината в най-голям аспект? За вас гледането на телевизия е истинско удоволствие, затова не правите компромиси при избора си на телевизор? Ние имаме точният продукт за вас! Телевизор Toshiba 49U6663DG ви предоставя качествена картина в комбинация с кристално чист звук и множество възможности за достъп до различни приложения, за да имате един наистина ефективен и модерен продукт във вашия дом!

Toshiba 49U6663DGВиж цената за днес

Toshiba 49U6663DG Review

Ultra HD – кристално качество на изображенията, благодарение на Ultra HD технологията. Насладете се на изключително чиста и ясна картина, като се насладите дори на най-дребните детайли от изображенията.

Toshiba 49U6663DG-1

Dolby Audio™ – системата за подобряване на звука Dolby Audio™ ви предоставят възможността да се насладите на кристално чист звук, без появата на смущения при неговото възпроизвеждане.

Wi-Fi Connection – благодарение на възможността на телевизора да се свързва към безжична интернет връзка, вие можете да се насладите на любимото си онлайн съдържание, лесно и удобно, дирекнто на 65-инчовият екран на вашия Smart TV.

Dynamic contrast – динамичният контраст, ви осигурява по-ясна картина, с по-ярко изразени изображения, за една ултракачествена картина.

Toshiba 49U6663DG е модел, който изглежда много добре. Има тънка черна рамка, така че можете да се насладите изцяло на съдържанието на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Двете крачета, върху които е поставен екрана са доста елегантни и стабилни, така че не е необходимо да се притеснявате за стабилността на вашия телевизор, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен.

Toshiba 49U6663DG-3

Виж още: РЕВЮ: Телевизор LG 55UJ701V – Цена и мнения!

Телевизолът е с диагонал на екрана от 124см, резолюция на изображението 3840×2160, нативен контраст 1200:1, яркост 350 cd/m² и време за реакция 6.5 – 9 ms, ви предоставят възможността да се насладите на качествени изображения с изключителен контраст, за да видите дори най-дребните детайли на картината.

Аудио системата му е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Не е учудващ фактът, че Toshiba 49U6663DG е интелигентен телевиор. Този уред, разполага с изключително разнообразие, което можете да намерите в уеб операционната система, например. С него имате лесен и бърз достъп до Netflix и YouTube, интернет браузър, социални мрежи и много други. С него, вашият дом се превръща в истински мултимедиен център.

Toshiba 49U6663DG-4Нашето мнение за продукта:

Стилен, с изчистен дизайн и иновации в технологиите, LED Smart Toshiba 49U6663DG е идеалното решение за всеки практичен и удобен дом. Независимо дали гледате любимите си филми или шоу предавания или искате да си подарите малко време за себе си пред малкия екран след дълга работна седмица, Toshiba 49U6663DG ще ви предостави възможността да се потопите в изживяването от кристално чиста картина в комбинация с изключително ясен звук.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password