Ревю на Tesy Compact Line TESY GCA 0615 RC

Tesy Compact Line TESY GCA 0615 RC

Искате ли да имате винаги топла вода както във вашата баня, така и във вашата кухня? Искате ли вашите съдове да блестят от чистота? Новият електрически бойлер Tesy Compact Line TESY GCA 0615 RC с капацитет на обем от 6л. и изключително кратко време за загряване на водата, ще ви осигури гореща вода във вашата кухня, за да поддържате искрящата чистота на вашите съдове!

Tesy Compact Line TESY GCA 0615 RCВиж цената за днес

Tesy Compact Line TESY GCA 0615 RC Review

Регулируем термостат – регулируемият термостат ви позволява да настройвате нивото на нагряване на водата във вашия бойлер, според вашите лични нужди.

Магнезиев аноден протектор – бойлерите с магнезиев анод, имат голяма устойчивост на корозия. Магнезият възпира корозивните елементи, като по този начин корозията се образува в магнезиевия анод, а не по стените на водосъдържателя.

Виж още: Най-добрите бойлери

Дизайн

Дизайнът на бойлера е изчистен и практичен. Решен в комбинация между бяло и сиво, той може да бъде поставен във всяка кухня и би паснал на нейния дизайн, дори когато е монтиран на видно място.

Основни характеристики

Бойлерът е с удобни и практични размери – (ДхВхШ) 16х36.5х26.5см. с дебелина на изолацията 12мм и тегло от 5.5кг. Това позволява уреда да бъде поставен както в по-големите, така и в по-малките и по-практични кухни. Уреда е с капацитет от 6л. и пряко водонагряване. Той е подходящ за вертикален тип монтиране, като спада към енергиен клас А. Мощността на уреда е 1500W. Времето за загряване от 15°C до 65°C е едва 14 минути, а максималното му работно налягане е 7.5 бара.

Функции

Електрическият бойлер разполага с множество функции. Магнезиев аноден протектор, Регулируем термостат, водосъдържател от керамично стъкло са само част от функциите, благодарение на които, вашият бойлер работи безотказно и същевременно безопасно за вашия дом.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате топла вода не само във вашата баня, но и във вашата кухня, то електрически бойлер Tesy Compact Line TESY GCA 0615 RC е идеалният уред за вас. С голям капацитет на обем и загряване на водата за няколко минути., той ще ви осигури топла вода, достатъчна за измиването на всички съдове, без да се налага да чакате часове за нейното затопляне!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo