Ревю на Tesy Compact Line TESY Gс 0615 RC

Tesy Compact Line TESY Gс 0615 RC

Топлата вода е необходимост не само в нашата баня, но и в нашата кухня. Понякога миенето на съдовете изисква изключително висока температура – тук на помощ идва електрическият бойлер Tesy Compact Line TESY Gс 0615 RC! С капацитета си от 6л. и бързото нагряване на водата, той ще се превърне във ваш верен помощник в измиването до блясък на кухненските съдове!

Tesy Compact Line TESY Gс 0615 RCВиж цената за днес

Tesy Compact Line TESY Gс 0615 RC Review

Регулируем термостат – регулируемият термостат ви позволява да настройвате нивото на нагряване на водата във вашия бойлер, според вашите лични нужди.

Магнезиев анод – бойлерите с магнезиев анод, имат голяма устойчивост на корозия. Магнезият възпира корозивните елементи, като по този начин корозията се образува в магнезиевия анод, а не по стените на водосъдържателя.

Виж още: Най-добрите бойлери

Дизайн

Дизайнът на бойлера е изчистен и практичен. Решен в комбинация между бяло и сиво, той може да бъде поставен във всяка кухня и би паснал на нейния дизайн, дори когато е монтиран на видно място.

Основни характеристики

Бойлерът е с удобни и практични размери – (ДхВхШ) 16х36.5х26.5см. с дебелина на изолацията 12мм и тегло от 5.5кг. Това позволява уреда да бъде поставен както в по-големите, така и в по-малките и по-практични кухни. Уреда е с капацитет от 6л. и пряко водонагряване. Той е подходящ за вертикален тип монтиране, като спада към енергиен клас В. Мощността на уреда е 1500W, като работи със захранващо напрежение 230 V. Времето за загряване от 15°C до 65°C е едва 11 минути, а максималното ниво на температура на водата е 75°C Максималното работно налягане е 7.5 бара.

Функции

Електрическият бойлер разполага с множество функции. Те са: Регулируем термостат, Превключвател за включване / изключване, Магнезиев анод, Захранващ кабел. Благодарение на всяка една от функциите, вашият бойлер работи безотказно и същевременно безопасно за вашия дом.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате топла вода не само във вашата баня, но и във вашата кухня, то електрическият бойлер Tesy Compact Line TESY Gс 0615 RC е идеалният уред за вас. С капацитет на обем от 6л и загряване на водата за едва 11 мин., той ще ви осигури топла вода, достатъчна за измиването на всички съдове, без да се налага да чакате часове за нейното затопляне!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo