Ревю на Tesy BiLight GCVS 804420 B11 TSR

Tesy BiLight GCVS 804420 B11 TSR

Омръзнало ли ви е топлата вода да свършва точно преди да влезете в банята или да продължава да тече дълго време, преди да получите желаната температура на водата? Ако отговорът ви е „да”, то най-вероятно имате нужда от нов бойлер. Днес ще ви представим термоелектрически бойлер със серпентина Tesy BiLight GCVS 804420 B11 TSR! Той ще загрее бързо вашата вода, като също така ще достига бързо желаната от вас температура на водата!

Tesy BiLight GCVS 804420 B11 TSRВиж цената за днес

Tesy BiLight GCVS 804420 B11 TSR Review

Ефект на буталото – специална дюза, патентована от Tesy, прави смесването на студена и топла вода по-малко, като по този начин ви осугирява до 15% повече гореща вода.

Влагоизолиран ключ BiLight със светлинен индикатор – двата режима на работа на бойлера, се визуализират с помощта на светлинен цветен индикатор. Когато светлината е червена – водата в бойлера все още е студена, когато стане синя – вече има достатъчно количество топла вода.

Регулируем термостат – този бутон, ви помага да настройте нивото на температурата на водата, за да бъде тя точно толкова топла, колкото желаете да бъде.

Виж още: Най-добрите бойлери

Дизайн

Дизайнът на бойлера е модерен и стилен. Решен в класически бял цвят, бойлерът ще пасне перфектно във всяка баня, независимо от стила на нейното обзавеждане.

Основни характеристики

Бойлерът е с удобни и практични размери – (ДхВхШ) 46.7х84.5х44см. с диаметър 44см, дебелина на изолацията 18мм и тегло от 23.95кг. Това позволява уреда да бъде поставен както в по-големите, така и в по-малките и по-практични бани. Уреда е с капацитет от 80л. и водонагряване с топлоотдаване. Той е подходящ за вертикален тип монтиране, като спада към енергиен клас C. Мощността на уреда е 2000W, като работи със захранващо напрежение 230 V. Времето за нагряване на водата от от 15°C до 65°C е 2.08ч., а времето за топлоотдаване от 15°C до 65°C – едва 54мин. Максималното работно налягане е 8 бар-а.

Функции

Термоелектрическия бойлер разполага с множество функции. Те са: Регулируем термостат, Магнезиев анод, Бутон за включване / изключване, Защита от замръзване, Панел BiLight, PISTON EFFECT, INSUTECH, Предпазен вентил. Благодарение на всяка една от функциите, вашият бойлер работи безотказно и същевременно безопасно за вашия дом.

Нашето мнение за продукта

Нуждата от топла вода в едно домакинство се изчислява спрямо броя хора и средното потребление на вода в него. Когато избирате нов бойлер за вашия дом, трябва да бъдете уверени, че ще закупите уред, който ще има достатъчно капацитет, функции и практичност, за да отговори на вашите персонални нужди. Именно такъв е Tesy BiLight GCVS 804420 B11 TSR! С множество функции и безотказна и същевременно безопасна работа, той ще осигури постоянно топла вода във вашата баня, за да бъде тя достатъчна за цялото семейство!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo