Ревю на Tesy BiLight GCV504420B11TSR

Tesy BiLight GCV504420B11TSR

Искате ли да имате винаги топла вода във вашия бойлер? Омръзна ли ви да чакате часове, докато водата загрее, за да си вземете топъл, освежаващ душ? Ние имаме точния уред за вас! Електрически бойлер Tesy BiLight GCV504420B11TSR с капацитет 50л и изключително бързо нагряване на водата, ще ви осигури топла вода във вашата баня, за да можете да се наслаждавате на горещ душ по всяко време на денонощието, без да се налага да чакате!

Tesy BiLight GCV504420B11TSRВиж цената за днес

Tesy BiLight GCV504420B11TSR Review

Piston Effect – благодарение на иновативния дизайн на струйника, смесването на топлата и студената вода във вашия бойлер е забавено до минимум. По този начин вие получавате до 15% по-голяма ефективност и повече топла вода.

Спестява до 16% топлинна енергия – благодарение на премахнатата термовръзка между водосъдържателя и монтажната планка, вашият бойлер работи с до 16% по-голяма енергийна ефективност.

Bilight ключ с два режима на работа – двата режима на работа на бойлера, се визуализират с помощта на светлинен цветен индикатор. Когато светлината е червена – водата в бойлера все още е студена, когато стане синя – вече има достатъчно количество топла вода.

Виж още: Най-добрите бойлери

Дизайн

Дизайнът на бойлера е модерен и стилен. Изчистеният му дийзан в нежен бял цвят би паснал във всяка баня, независимо от стила на нейното обзавеждане.

Основни характеристики

Бойлерът е с удобни и практични размери – (ДхВхШ) 46х59.5х44см. с диаметър 44см, дебелина на изолацията 18мм и тегло от 16.7кг. Това позволява уреда да бъде поставен както в по-големите, така и в по-малките и по-практични бани. Уреда е с капацитет от 50л. и пряко водонагряване. Той е подходящ за вертикален тип монтиране, като спада към енергиен клас C. Мощността на уреда е 2000W, като работи със захранващо напрежение 230 V. Максималното работно налягане е 8 бара.

Функции

Електрическият бойлер разполага с множество функции. Те са: Регулируем термостат, Предпазен вентил, Магнезиев анод, Функция против замръзване, Бутон On/Off, Панел BiLight, INSUTECH, Технология CrystalTech, PISTON EFFECT. Благодарение на всяка една от функциите, вашият бойлер работи безотказно и същевременно безопасно за вашия дом.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате топла вода във вашата баня, без да се налага да чакате с часове водата във вашия бойлер да се нагрее до желаната от вас температура, то вие сте попаднали на правилното място! Електрическият бойлер Tesy BiLight GCV504420B11TSR е именно продукт, който забавя смесването на топла и студена вода, като по този начин вие можете да се наасладите на горещ освежаващ душ, винаги, когато пожелаете!

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo