Ревю на Tesla TT37AF-1232IAW

Tesla TT37AF-1232IAW

Tesla TT37AF-1232IAW е високоефективна климатична система, която предлага изобилие от функции, които я правят един от най-добрите модели на пазара. Тя е снабдена с инверторен компресор, който осигурява по-голяма ефективност и по-ниски разходи на енергия. Освен това, системата има много други функции, като режим на нощно охлаждане, таймер, автоматичен режим и функция Turbo, които я правят изключително лесна за управление и комфортна за ползване.

Tesla TT37AF-1232IAW

Виж цената за днес

Tesla TT37AF-1232IAW: Характеристики

Климатикът Tesla TT37AF-1232IAW е стандартен модел, предназначен за домашна употреба и стенен монтаж. Този климатик има основен капацитет от 12000 BTU и може да охлажда и затоплява със съответния капацитет от 12000 BTU.

Единственото му филтриращо устройство е миещ се HEPA филтър, който помага за поддържането на чист въздух в помещението. Компресорът на климатика е ротативен, което осигурява ефективност и надеждност на уреда. Вентилаторът има четири скорости, които позволяват на потребителите да избират между различни нива на комфорт. Този климатик е снабден с инвертор, който позволява на устройството да работи по-енергоспестяващо и тихо.

Климатикът разполага с енергийна ефективност при охлаждане A+++ и ефективност при отопление A++. Сезонният коефицент на охлаждане (SEER) е 8.5, а сезонният коефицент на затопляне (SCOP) е 4.6.

Техническите характеристики на климатика включват захранващо напрежение 220-240V, номинален капацитет на охлаждане 3.63 kW и номинален капацитет на отопление 3.9 kW. Хладилен агентът, използван в тази система, е R32.

Вътрешното устройство на климатика има функция за отстраняване на влагата с капацитет 1.2 л/ч, дебит на въздуха 1100 м³/ч и ниво на шум, вариращо от 32 dB до 51 dB в зависимост от скоростта на вентилатора. Цветът на вътрешното тяло е бял, а размерите му са 960 мм дължина, 316 мм ширина и 198 мм височина. Теглото на вътрешното устройство е 13 кг.

Външното устройство има ниво на шум от 61 dB. Цветът на външното тяло е бял, а размерите му са 795 мм дължина, 305 мм ширина и 549 мм височина. Теглото на външното устройство е 26.5 кг.

Tesla TT37AF-1232IAW: Функции

Основните функции на климатика са охлаждане, топлене, вентилация и премахване на влагата. Също така, уредът е оборудван с Wi-Fi технология, която позволява на потребителите да управляват климатика чрез смартфон или таблет.

Самопочистване: Тази функция използва пара, за да почисти вътрешното тяло на климатика, като премахне прах и други замърсявания. Това предпазва уреда от прекомерно натрупване на мръсотия и подобрява качеството на въздуха, който изхвърля системата.

Таймер: Тази функция позволява на потребителите да задават време за включване или изключване на климатика. Това е особено полезно, когато се връщате вкъщи след работа или когато заспивате вечер.

Самодиагностика: Тази функция позволява на климатика да диагностицира и покаже на потребителите проблеми и грешки, които могат да се появят в системата.

Функция Turbo: Тази функция позволява на климатика да работи с максимална мощност, за да постигне бързо охлаждане или затопляне на помещението.

Auto-restart: Тази функция автоматично включва климатика след прекъсване на захранването.

Автоматичен режим: Тази функция позволява на климатика да автоматично регулира настройките си, за да постигне желаната температура в помещението.

Бързо охлаждане: Тази функция позволява на климатика да работи с максимална мощност, за да постигне бързо охлаждане на помещението.

Control Wi-Fi: Тази функция позволява на потребителите да управляват климатика чрез Wi-Fi връзка чрез мобилно приложение.

Flux Aer 3d: Тази функция използва специална технология за въздушен поток, която подобрява ефективността на климатика и намалява нивото на шум.

Функция Sleep: Тази функция позволява на климатика да регулира температурата си автоматично, за да поддържа комфортни условия за сън.

Интелигентна функция за размразяване: Тази функция позволява на климатика да размразява автоматично, когато температурата на въздуха е много ниска.

Функция I Feel: Тази функция използва сензор, за да измерва температурата и влажността на въздуха, за да регулира настройките на климатика.

Еко Режим: Тази функция позволява на климатика да работи по-енергоспестяващо, като намалява консумацията на електричество.

Жилище без мухъл: Тази функция използва специална технология, за да предотврати растежа на мухъл в помещението.

Миещ се филтър: Този филтър е лесен за почистване и помага за поддържането на чист въздух в помещението.

Откриване на теч на хладилен агент: Тази функция позволява на климатика да открие и уведомява потребителите за течове на хладилен агент.

Бързо нагряване: Тази функция позволява на климатика да работи с максимална мощност, за да постигне бързо затопляне на помещението

Виж още: Най-добрите климатици

Tesla TT37AF-1232IAW: Мнение за продукта

Tesla TT37AF-1232IAW е един от най-добрите модели на пазара на климатични системи. Предлага голяма ефективност и ниски разходи на енергия благодарение на своя инверторен компресор. Освен това има много други функции, като режим на нощно охлаждане, таймер, автоматичен режим и функция Turbo, които правят лесна за управление и комфортна за ползване. Ако търсите климатична система с висока ефективност и много функции, Tesla TT37AF-1232IAW е препоръчителен модел за вас.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo