Ревю на Tesla TT34TP21-1232IAW

Tesla TT34TP21-1232IAW

Климатикът Tesla TT34TP21-1232IAW е модерно и иновативно решение за подобряване на комфорта във вашето домашно пространство или офис. Проектиран да предоставя оптимално управление на климата, този климатик се отличава с висока енергийна ефективност, интелигентен дизайн и надеждност. В това ревю ще разгледаме ключовите характеристики на Tesla TT34TP21-1232IAW, както и неговите предимства и недостатъци, за да ви помогнем да определите дали този климатик е подходящ за вашите нужди.

Tesla TT34TP21-1232IAW

Виж цената за днес

Tesla TT34TP21-1232IAW: Характеристики

Тип и предназначение

Tesla TT34TP21-1232IAW е стандартен климатик, предназначен за домашна употреба. Монтира се на стената и е идеален за осигуряване на комфортна температура във вашето домашно пространство.

Капацитет и температурен диапазон

Климатикът разполага с основен капацитет от 12000 BTU. Минималната и максималната температура при охлаждане са 15°C и 53°C съответно, докато при отопление те са 20°C и 30°C.

Филтър и компресор

Този климатик използва миещ се филтър, което улеснява поддръжката и осигурява по-чист въздух в помещението. Компресорът е от тип Rotary, който е известен със своята надеждност и ефективност.

Брой скорости на вентилатора и инвертор

Tesla TT34TP21-1232IAW има 4 скорости на вентилатора, които позволяват на потребителя да избере оптималната скорост според нуждите си. Също така, климатикът е оборудван с инвертор, който пести енергия и осигурява по-стабилна работа на устройството.

Енергийна ефективност

Климатикът има клас на енергийна ефективност A++ при охлаждане и A+ при отопление. Сезонният коефицент на охлаждане (SEER) е 6.1, а на затопляне (SCOP) е 4. Това показва, че устройството е ефективно и екологично.

Технически спецификации

Захранващото напрежение на климатика е между 220 V и 240 V. Номиналният капацитет на охлаждане е 3.4 kW, а на отопление е 3.43 kW. Хладилният агент, използван в устройството, е R32, който е екологично по-приемлив от предишните генерации хладилни агенти.

Вътрешно устройство

Дебитът на въздуха на вътрешното устройство е 560 м³/час. Нивото на шум варира между 22 dB и 51 dB, което позволява комфортна работа на климатика. Вътрешното тяло е с бял цвят и има размери 19.2 см (дължина) х 79 см (ширина) х 27.5 см (височина). Теглото му е 8 кг.

Външно устройство

Нивото на шум на външното устройство е между 29 dB и 60 dB. Цветът му е бял, а размерите са 29 см (дължина) х 77.7 см (ширина) х 49.5 см (височина). Теглото му е 23.3 кг.

Функции

Климатикът Tesla TT34TP21-1232IAW разполага с няколко полезни функции, които го правят удобен за употреба. Той може да охлажда, да затопля, да премахва влагата от въздуха и да се свързва с Wi-Fi мрежата. Климатикът има и специални функции като самопочистване, режим Turbo, интелигентна система за размразяване, I Feel функция, автоматичен режим, таймер, бързо охлаждане, режим Sleep, еко режим, режим за жилище без мухъл, бързо нагряване, самодиагностика и откриване на течове на хладилният агент.

Самопочистване

Функцията за самопочистване на климатика Tesla TT34TP21-1232IAW осигурява по-лесна поддръжка на устройството и по-чист въздух в помещението. Тя работи чрез автоматично изсушаване на вътрешната част на устройството след всяко използване, което предотвратява формирането на плесен и бактерии.

Режим Turbo

Режимът Turbo на климатика позволява бързо и ефективно охлаждане на помещението. Той увеличава скоростта на вентилатора и настройва работата на компресора, за да постигне по-ниска температура възможно най-бързо.

Интелигентна система за размразяване

Тази функция на климатика Tesla TT34TP21-1232IAW избягва натрупването на лед на вътрешното устройство. Системата автоматично размразява устройството, когато забележи наличие на лед, за да осигури по-добра работа и по-ефективно охлаждане.

I Feel функция

I Feel функцията на климатика Tesla TT34TP21-1232IAW позволява на устройството да измерва температурата в помещението, като използва дистанционното управление. Това гарантира по-голямо удобство за потребителя и по-добра работа на устройството.

Автоматичен режим

Климатикът Tesla TT34TP21-1232IAW има автоматичен режим, който позволява на устройството да регулира температурата според околната среда и да осигури оптимален комфорт за потребителя.

Таймер

Функцията за таймер на климатика Tesla TT34TP21-1232IAW позволява на потребителя да зададе време за включването или изключването на устройството. Това е удобно, когато искате да охладите или затоплите помещението преди да пристигнете в него.

Бързо охлаждане

Режимът за бързо охлаждане на климатика Tesla TT34TP21-1232IAW позволява на устройството да работи с максимална мощност, за да постигне ниската температура възможно най-бързо. Това е особено полезно, когато сте влезли в горещо помещение или когато искате бързо да охладите стаята.

Режим Sleep

Режимът Sleep на климатика Tesla TT34TP21-1232IAW регулира температурата на устройството, когато сте заспали. Това осигурява по-добър сън за съня и спомага за икономия на електроенергия.

Еко режим

Еко режимът на климатика Tesla TT34TP21-1232IAW намалява консумацията на електроенергия, като регулира работата на устройството според околната среда и температурата в помещението.

Режим за жилище без мухъл

Този режим на климатика Tesla TT34TP21-1232IAW предотвратява формирането на мухъл в помещението, като регулира влажността и температурата.

Бързо нагряване

Режимът за бързо нагряване на климатика Tesla TT34TP21-1232IAW позволява на устройството да работи с максимална мощност, за да постигне желаната температура възможно най-бързо. Това е особено полезно, когато сте влезли в студено помещение или когато искате бързо да затоплите стаята.

Самодиагностика и откриване на течове на хладилният агент

Климатикът Tesla TT34TP21-1232IAW има функция за самодиагностика, която автоматично проверява работата на устройството и открива евентуални проблеми. Той също така може да открие течове на хладилният агент, което гарантира по-добра работа и продължителност на живота на климатика.

Виж още: Най-добрите климатици

Tesla TT34TP21-1232IAW: Мнение за продукта

Климатикът Tesla TT34TP21-1232IAW е ефективен и удобен за употреба. Той има множество полезни функции, които го правят подходящ за всякакви нужди. Самопочистващата се функция, режимът Turbo, интелигентната система за размразяване и функцията I Feel са само някои от тези функции, които го правят един от най-добрите избори за климатик на пазара.

Виж цената за днес

4.7/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo