Ревю на TESLA TM36AF21-1232IAW

TESLA TM36AF21-1232IAW

В света на съвременните технологии и опасения за околната среда, изборът на подходящ климатик е не само въпрос на комфорт, но и на енергийна ефективност и намаляване на въздействието върху околната среда. Инверторният климатик TESLA TM36AF21-1232IAW се явява като един от най-изгодните и технологично напреднали модели на пазара, като предлага оптимално съотношение между качество, цена и функционалност.

TESLA TM36AF21-1232IAW

Виж цената за днес

TESLA TM36AF21-1232IAW: Характеристики

Дизайн и функционалност

TESLA TM36AF21-1232IAW е изработен в бял цвят и има компактни размери, които го правят подходящ за монтиране на стена. Вътрешното тяло има дебит на въздуха 540 м³/ч и ниво на шум от 25 dB – 55 dB, което е много тихо в сравнение с други климатици на пазара. Външното тяло е с ниво на шум 63 dB, което е малко по-високо, но все още е доста тихо. Климатикът има 5 скорости на вентилатора и може да работи както за охлаждане, така и за затопляне на помещението.

Енергийна ефективност

TESLA TM36AF21-1232IAW има енергийна ефективност при охлаждане A++ и при отопление A+, както и сезонен коефицент на охлаждане (SEER) 6.1 и сезонен коефицент на затопляне (SCOP) 4. Този климатик е изключително енергоспестяващ и е идеален за тези, които търсят устройство, което ще намали разходите им за електроенергия.

Технически спецификации

TESLA TM36AF21-1232IAW работи на захранване 220 V – 240 V и има номинален капацитет на охлаждане 3.51 kW и на отопление 3.81 kW. Той използва хладилен агент R32, който е екологично по-чист и енергоспестяващ в сравнение с други хладили.

TESLA TM36AF21-1232IAW: Функции

TESLA TM36AF21-1232IAW предлага множество функции, включително охлаждане, затопляне и премахване на влага. Той също така има Wi-Fi връзка, която позволява на потребителя да контролира климатика чрез мобилно приложение.

Таймер

Функцията таймер позволява на потребителите да зададат определено време за работа на климатичната система. Това може да бъде изключително полезно, когато искате да спестите енергия или да се уверите, че климатикът няма да работи излишно дълго време.

Функция Turbo

Функцията Turbo позволява на климатика да работи с максимална мощност за кратко време. Това може да бъде изключително полезно, когато влизате в стая, която е много гореща или много студена, и искате да бъде изравнената температурата бързо.

Функция I Feel

Функцията I Feel използва датчик, който измерва температурата около потребителя и регулира температурата в стаята в съответствие с това. Това може да бъде много полезно, когато искате да контролирате точно температурата в стаята, в която прекарвате повече време.

Режим Sleep

Функцията Sleep позволява на климатика да работи на по-ниска мощност през нощта, когато външната температура спада. Това може да бъде изключително полезно, когато искате да спестите енергия и да намалите шума, който произвежда климатикът.

Автоматично рестартиране

Функцията за автоматично рестартиране позволява на климатика да се рестартира автоматично след прекъсване на електрозахранването. Това може да бъде изключително полезно, когато живеете в район, където са чести прекъсвания на електрозахранването.

Самопочистваща жилище без мухъл

TESLA TM36AF21-1232IAW има специални филтри, които могат да почистят въздуха от мухъл, бактерии и други замърсявания. Това може да бъде изключително полезно за хора с алергии или за хора, които живеят в местности с високо замърсяване на въздуха.

Откриване на течове на хладилният агент

TESLA TM36AF21-1232IAW има вградени датчици, които могат да откриват течове на хладилния агент. Това може да бъде много полезно, тъй като течовете могат да доведат до намалена ефективност на климатика и да повишат разходите за енергия.

Автоматично балансиране на хоризонталните ламели

TESLA TM36AF21-1232IAW има функция, която автоматично балансира хоризонталните ламели, за да осигури по-равномерно разпределение на въздуха в стаята. Това може да бъде много полезно, когато искате да контролирате по-добре температурата в стаята и да намалите разходите за енергия.

Виж още: Най-добрите климатици

TESLA TM36AF21-1232IAW: Мнение за продукта

След като вземем предвид всички предимства и характеристики на инверторния климатик TESLA TM36AF21-1232IAW, можем да заключим, че това е един отличен избор за потребителите, които търсят надеждно, енергоспестяващо и интелигентно решение за отопление и охлаждане на своя дом или офис. Със своята иновативна технология, лесен монтаж и удобно управление, този климатик е идеален за всеки, който иска да се наслади на комфортна и приятна атмосфера, без да се притеснява за енергийната си консумация или влиянието върху околната среда.

Виж цената за днес

3.5/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo