TESLA TC35V3-1232IA - Виж цената

Ревю на TESLA TC35V3-1232IA

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

TESLA TC35V3-1232IA

Искате ли нов, модерен климатик, който да осигурява оптимално добра температура във вашия дом, като същевременно запазва въздуха в помещенията ви кристално чист и свеж? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви представим климатик TESLA TC35V3-1232IA с изключителна мощност при своята работа и множество интегрирани модерни технологии, той ще осигури желаната от вас температура във вашия дом бързо, лесно и много ефективно.

TESLA TC35V3-1232IAВиж цената за днес

TESLA TC35V3-1232IA Review

Бързо охлаждане – с функцията за бързо охлаждане, климатикът Tesla започва да охлажда въздуха, използвайки мощния режим за бързо охлаждане, така че бързо да достигне желаната температура.

3-D поток – благодарение на възможността за хоризонтално и вертикално регулиране на вашия климатик, циркулиращия въздух достига до всяко кътче от вашето помещение.

Въздушния поток се увеличава с 20% – отимизиран дизайн на въздуховодите, подобрено ядро, по-голяма площ на всмукване на въздух и разширена контактна повърхност в зоната между входя и изпарителя – всичко тези оптимизации, повишават скоростта на въздушния поток от климатика с 20%.

Wi-Fi Control – можете да включите устройството от офиса си или където имате интернет връзка, за да се насладите на топлинния или охлаждащ комфорт. Продуктът се предлага с комплекта WIFI и необходимото приложението се изтегля безплатно чрез сканиране на QR кода на WIFI пакета.

Технология срещу комари – благодарение на ултразвуковата технология против комари, досадните насекоми не могат да попаднат в климатичната зона, като по този начин вашето домашно спокойствие и комфорт са гарантирани.

Филтър 3 в 1 – този филтър, предотвратява фините прахови частици и алергени да навлязат във въздуха, като по този начин ви предпазва от появата на дихателни проблеми или заболявания. Наслаждавайте се на кристално чист въздух във вашия дом.

Режим „Sleep” – тази функция е създадена, за да гарантира вашия спокоен сън. Благодарение на ниските нива на шум и равномерното вазпръскване на въздушната струя във вашето помещение, вие ще спите спокойно и непробудно, без вашия сън да бъде смущаван от неприятни шумове или големи температурни амплитуди.

Виж още: Ревю на Samsung AR09NXWSAURNEU

Дизайн

Климатик TESLA TC35V3-1232IA е с модерен и иновативен дизайн. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той ще пасне перфектно във всеки стилно и модерно обзаведен дом. Неговият дискретен LCD дисплей, който визуализира само по време на работа, осигурява цялата необходима информация за стайната температура и активния режим. Това придава перфектен завършек на иновативната и модернизирана визия на вашия домашен електроуред.

Характеристики

Енергийната ефективност на тази климатична система е впечатляваща, тя е включена в клас А++, с номинален капацитет на охлаждане от 3500 W и на отопление 3600 W. Освен това, този модел има сезонна енергийна ефективност (SEER) от 6.1 за охлаждане и 4 (SCOP) при отопление. Климатик TESLA TC35V3-1232IA разполага с разширени функции и технологии, капацитет на охлаждане от 12 000 BTU и 12 000 BTU при отопление. Той е подходящ както за дома, така и за офиси и други помещения.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 780 х 276 х 202мм и е с тегло от едва 10кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 28dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Освен това, устройството разполага с дебит на въздуха от 600 м³/н.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 715 х 235 х 540мм и е с тегло от 27кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 53dB max, то може да бъде монтирано на всяка външна стена от вашето жилище.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: Охлаждане, Топлене, Премахване на влагата, Вентилация. Вентилацията ще осигури максимално равномерно разпределяне на въздуха във вашите помещения. Допълнителните функции: Sleep Mode, Timer, Интелигентна система за размразяване, Auto-restart, Климатизация на въздуха, Self Clean, Защита от деца, Дизайн срещу мухъл, Self Diagnostic, Студена въздушна защита при затопляне, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик TESLA TC35V3-1232IA влиза във вашия дом, за да ви осигури оптимално добри температурни условия бързо, лесно и изключително ефективно. С ниските си нива на шум, той е подходящ дори за вашите спални помещения, като гарантирано няма да смущава вашия сън с възпроизвеждане на неприятни шумове при свтоята работа. Подарете си уютна топлина през студените зимни вечери или освежаваща прохлада през летните горещини, с помощта на този нов, модерен климатичен уред.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password