Tesla TA53LLIL-1832IA - Виж цената

Ревю на Tesla TA53LLIL-1832IA

Климатици Ревюта
8.7

Рейтинг

Tesla TA53LLIL-1832IA

Климатик TESLA TA53LLIL-1832IA е нов, модерен климатичен уред, който с множесвтото си функции и висока мощност на своята работа, ще осигури оптимално добри условия във вашия дом. Благодарение на енергийния клас А++, към който спада уреда и основния му капацитет от 18000 BTU.

Виж цената за днес

Функции

Wi-Fi контрол – благодарение на ултрамодерната функция за свързване с Wi-Fi, вие можете да контролирате вашия климатик лесно, бързо и удобно, от всяко място което има достъп до Wi-Fi свързване, директно от вашия смартфон.

iFeel – уредът автоматично регулира температурата в зависимост от вътрешната температура на помещението.

Функция „Sleep” – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Самопочистване – За да се предотврати появата на бактерии и мухъл, функцията за самопочистване автоматично изсушава изпарителя всеки път, когато уредът е изключен.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика TESLA висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Виж още: Ревю на Star-Light ACM-12AR

Tesla TA53LLIL-1832IAДизайн, размери и характеристики

Климатик TA53LLIL-1832IA е с модерен и иновативен дизайн. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той ще пасне перфектно във всеки стилно и модерно обзаведен дом. Неговият дискретен LCD дисплей, който визуализира само по време на работа, осигурява цялата необходима информация за стайната температура и активния режим. Това придава перфектен завършек на модернизирана визия на вашия домашен електроуред. Размерите на уреда са: 80 х 54.5 х 31.5 см (ДхШхВ).

Тази модерна климатична система има основен капацитет от 18000 BTU, като това гарантира неговата мощна и ефективна работа. Уреда, спада в енерген клас А++, което гарантира неговата висока ефективност. Той разполага с номинална консумация на охлаждане от 1650W и на отопление 980 W, като работи със захранващо напрежение от 240V. Коефициентът на охлаждане е 6.55 (SEER ) и на отопление (SCOP) 4.07.

С ниските си нива на шум от 31dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 900 м³/н. функцията му за отстраняване на влага до 1.5л/ч, ще ви позволи да се насладите на пречистен въздух, в помещението, в което е поставено устройството.
Освен с перфектни технически характеристики, климатика разполага и смножество функции, които подпомагат неговата мощна работа. Функциите: Охлаждане, Топлене, Вентилация и Премахване на влагата, ще се погрижат за оптимално ефективната работа на уреда. Специалните функции: Auto Restart, Функция Turbo, Самопочистване, Таймер, iFeel, Wi-FI, Самодиагностика, Функция Sleep, Функция против гъбички, Жилище без мухъл, Индикатор за грешка, Миещ се филтър и Super Quiet дизайн ще се погрижат както за поддържането на оптимално добри условия на въздуха във вашия дом, така и за лесното управление на климатика.

В заключение

Независимо от настоящия сезон, температурата във вашия дом винаги ще бъде оптимално добра. Независимо дали искате да се разхладите през летните горещини или да си подарите топли уютни вечери през зимата, климатик TESLA TA53LLIL-1832IA с перфектната си мощност на работа, ще осигури най-добрата температура за вас. Антибактериалният му филтър в комбинация с множеството допълнителни технологии, ще ви позволят да постигнете желаната от вас температуа, докато въздухът във вашия дом остава свеж и чист, без прахови частици.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password