TESLA TA36FFML-1232IA - Виж цената

Ревю на TESLA TA36FFML-1232IA

Климатици Ревюта
8.7

Рейтинг

TESLA TA36FFML-1232IA

Искате ли нов, модерен климатик, който да осигурява оптимално добра температура във вашия дом, като същевременно запазва въздуха в помещенията ви кристално чист и свеж? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви представим климатик TESLA TA36FFML-1232IA с изключителна мощност при своята работа и множество интегрирани модерни технологии, той ще осигури желаната от вас температура във вашия дом бързо, лесно и много ефективно.

TESLA TA36FFML-1232IAВиж цената за днес

TESLA TA36FFML-1232IA Review

Въздушния поток се увеличава с 20% – отимизиран дизайн на въздуховодите, подобрено ядро, по-голяма площ на всмукване на въздух и разширена контактна повърхност в зоната между входя и изпарителя – всичко тези оптимизации, повишават скоростта на въздушния поток от климатика с 20%.

Функция „Sleep” – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

iFeel – уредът автоматично регулира температурата в зависимост от вътрешната температура на помещението.

Самопочистване – За да се предотврати появата на бактерии и мухъл, функцията за самопочистване автоматично изсушава изпарителя всеки път, когато уредът е изключен.

Виж още: Ревю на Star-Light ACMP-12AH

Дизайн

Климатик TESLA TA36FFML-1232IA е с модерен и иновативен дизайн. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той ще пасне перфектно във всеки стилно и модерно обзаведен дом. Неговият дискретен LCD дисплей, който визуализира само по време на работа, осигурява цялата необходима информация за стайната температура и активния режим. Това придава перфектен завършек на иновативната и модернизирана визия на вашия домашен електроуред.

Характеристики

Енергийната ефективност на тази климатична система е впечатляваща, тя е включена в клас А++, с номинален капацитет на охлаждане от 3500 W и на отопление 3500 W. Освен това, този модел има сезонна енергийна ефективност (SEER) от 6.1 за охлаждане и 4.07 (SCOP) при отопление. Климатик TESLA TA36FFML-1232IA разполага с разширени функции и технологии, капацитет на охлаждане от 12 000 BTU и 12 000 BTU при отопление. Той е подходящ както за дома, така и за офиси и други помещения.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 75 х 28.5 х 20 см (ДхШхВ) и е с тегло от едва 8 кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 53 dB, той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Освен това, устройството разполага с дебит на въздуха от 560 м³/н.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 73 х 54.5 х 28.5 см (ДхШхВ) и е с тегло от 25 кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 59 dB max, то може да бъде монтирано на всяка външна стена от вашето жилище.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции: Turbo, Дистанционно, Auto-restar,t Самодиагностика, Таймер, iFeel и др. ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик TESLA TA36FFML-1232IA влиза във вашия дом, за да ви осигури оптимално добри температурни условия бързо, лесно и изключително ефективно. С ниските си нива на шум, той е подходящ дори за вашите спални помещения, като гарантирано няма да смущава вашия сън с възпроизвеждане на неприятни шумове при свтоята работа. Подарете си уютна топлина през студените зимни вечери или освежаваща прохлада през летните горещини, с помощта на този нов, модерен климатичен уред.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password