Tesla 49S901SUS - Виж цената

Ревю на Tesla 49S901SUS

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Tesla 49S901SUS 

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? А искате ли вашия нов телевизор да разполага и с множество възможности за допълнително свързване? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор Tesla 49S901SUS с 4K Ultra HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

Tesla 49S901SUSВиж цената за днес

Tesla 49S901SUS Review

Android – любимата операционна система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения.

SURROUND SOUND – благодарение на техниката за обогатяването на качеството на звука, вече можете да се насладите на кристално чист звук с изключително високо качество.

Voice control – независимо кой филм искате да гледате, какво искате да потърсите в интернет, кое приложение желаете да отворите – вече можете да го направите само като го кажете силно и ясно във вградения микрофон на вашето дистанционно управление.

DOLBY DIGITAL и DTS – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

Виж още: Ревю на Tesla 55S901SUS

 

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Модерната му и практична стойка, придава както стабилност на уреда, така и перфектен завършек на стилната му визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизор LED Smart Tesla 49S901SUS изключително практични. Те са 1098.7×659.5×76.5 мм без стойка и 1098.7×709.5×276.5 мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер
DVB-T/T2/C и вход антена. Също така, уредът разполага с вграден мултимедиен плеър, както и с възможността за видео възпроизвеждане на различни формати, а именно: MPEG1/2, MP4, H264, H265, MKV, AVI, FLV. Освен много ефективен, този уред е и много енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 91 W.

Видео

Телевизор Smart Android LED Tesla 49S901SUS е с диагонал на екрана от 124см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така устройството е с динамичен контраст 100000:1 и яркост 300 cd/m², както и с време за реакция от 6.5. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като Native Refresh Rate 60 Hz, MCI Rate 240 Hz, Picture Mode User/Cinema/Sport/Vivid/Hi-Bright, Adjustable Picture Controls, Color Preset Nature/Warm/User/Cool, Noise Reduction, Dynamic Backlight и други, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината. Широкият ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ще ви позволи да се насладите на ясни изображения, без затъмнявания или смущения в картината, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука – Sound Mode, Standard, Movie, Music, Sports, User, Adjustable Sound Controls, Dolby Processing, SURROUND SOUND – ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 49-инчовият екран на вашия телевизор. Освен това, този телевизор разполага с Android – любимата операционна система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: RF In, PC Audio In, LAN, Аудио дигитален (оптичен) изход, PC вход (D-sub 15-пинов), 2 Входа USB, Композитен видео вход, Вход Scart (RGB), Мини жак за слушалки, 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор Tesla 49S901SUS влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. Потопете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати и наситени цветове и невероятно качествена и реалистична картина. Независимо дали искате да се насладите на спокойна филмова вечер или искате да си подарите доза развлечение съфирайки в любимото си онлайн пространство, телевизор Tesla 49S901SUS ще възпроизведе желаното от вас съдържание с ненадминато качество на картина и звук!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password