Tesla 43T606SUS - Виж цената

Ревю на Tesla 43T606SUS

Ревюта Телевизори
9.3

Рейтинг

Tesla 43T606SUS

Искате ли нов, стилен, снабден с иновативни технологии телевизор? За вас качеството на картината и звука в комбинация с модерния дизайн са приоритет? В такъв случай сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим Телевизор Tesla 50T607SUS! С невероятно 4K Ultra HD качество на картината и множество модерни технологии, той ще възпроизведе вашите любими филми с богати, наситени цветове и невероятно качество на картината!

Tesla 43T606SUSВиж цената за днес

Tesla 43T606SUS Review

Noise Reduction – благодарение на DNR техниката, шумът от вашата картина е напълно премахнат, в следствие на което вие имате възможността да се потопите в детайлите на съвършено чистят образ.

Предлага се в комплект с вградени Netflix, Prime Video и YouTube – всички те са напълно поддържани и оторизирани. И ако това не е достатъчно, можете да изберете от над 4000 други приложения в Google Play Store. Ако никое от гореизброените не ви радва, винаги можете да се върнете към своя Chromecast и да прехвърлите всичко, което искате, от телефона, таблета или компютъра си на телевизионния екран

Избягвайте да натоварвате очите си чрез неприятни визуални „шумове“ или замъглени изображения. Намаляването на шума в MPEG “автоматично” изчиства изображенията на екрана, особено при обработка на съдържание с ниска разделителна способност.

Виж още: Ревю на Tesla 50T607SUS

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изчистен и модерен. Решен в елегантен сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T и DVB-T2. Освен изключително ефективен и мощен при своята работа, този телевизор е и много енергоикономичен. С консумирана мощност от 50 W вие ще получите максимална ефективност на работа, на базата на минимални разходи за електроенергия.

Видео

Перфектната картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 108 см с резолюция 3840 x 2160 пиксела. Освен това допълнителните технологии, оптимизиращи изображенията като  Персонализиран режим, Dynamic, HDR10 и много др., в комбинация с невероятното 4K Ultra HD качество ви гарантират кристално ясна картина, с богати и наситени цветове и по-дълбок контраст на изображенията, за да се насладите на едно незабравимо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 16 W,общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Adjustable Sound Controls, Dolby Processing и др., ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове. Освен това имате лесен и бърз достъп до любимото ви онлайн пространство. Разглеждайте снимки, видеоклипове или говорете с любимите си онлайн приятели, директно от 43-инчовият екран на вашия нов телевизор. Tesla 43T606SUS разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, а именно: 1 x Jack 3.5 mm 3 x HDMI 1 x S/PDIF CI+ slot 2 x USB 1 x AV 1 x RF.

Нашето мнение за продукта

Независимо дали искате да си подарите спокойна филмова вечер с любимите си хора или искате да се позабавлявате сърфирайки в любимите си онлайн сайтове и приложения, вашия нов телевизор, ще възпроизведе избраното от вас съдържание с ненадминато качество, богати и наситени цветове и дълбок и ясен контраст. Пренесете емоцията от кино салоните и адреналина от игровите мултимедийни центрове, директно във вашия дом, благодарение на Tesla 43T606SUS!

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password