Tesla 43S605BFS - Виж цената

Ревю на Tesla 43S605BFS

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Tesla 43S605BFS

Искате нов телевизор, с качествено изображение и мноежество функции? На пазара има прекалено изобилие от модели и не знаете към кой продукт да се насочите? Ние сме тук, за да ви помогнем! Телевизор Tesla 43S605BFS е идеалното решение за тези от вас, които искат максимално качество на достъпна цена. С модерен дизайн, качествени технически характеристики и иновационни имплементирани технологии, той е изключително добър избор за всяко домакинство, в което качеството и полезността се ценят високо.

Tesla 43S605BFSВиж цената за днес

Tesla 43S605BFS Review

Noise Reduction – благодарение на DNR техниката, шумът от вашата картина е напълно премахнат, в следствие на което вие имате възможността да се потопите в детайлите на съвършено чистят образ.

Предлага се в комплект с вградени Netflix, Prime Video и YouTube – всички те са напълно поддържани и оторизирани. И ако това не е достатъчно, можете да изберете от над 4000 други приложения в Google Play Store. Ако никое от гореизброените не ви радва, винаги можете да се върнете към своя Chromecast и да прехвърлите всичко, което искате, от телефона, таблета или компютъра си на телевизионния екран

Избягвайте да натоварвате очите си чрез неприятни визуални „шумове“ или замъглени изображения. Намаляването на шума в MPEG “автоматично” изчиства изображенията на екрана, особено при обработка на съдържание с ниска разделителна способност.

Виж още: Ревю на Tesla 43S905BUS

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в модерен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на телевизора са изключително практични. Те са 958.2 x 554.7 x 89.4 мм без стойка и 958.2 x 598.2 x 201.8 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T DVB-T2. Освен много ефективен, този уред е и много енергоикономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 70 W.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 109 см, резолюция на екрана 1920 x 1080 пиксела.. Допълнителните технологии като Adjustable Picture Controls, Color Preset, Dynamic Backlight и други, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука – Adjustable Sound Controls, Movie Sound Mode, Dolby Processing и др., – ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 43-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: 2 x HDMI 1 x S/PDIF CI+ slot 2 x USB 1 x AV 1 x RF.

Нашето мнение за продукта

Телевизор Tesla 43S605BFS е оборудван с най-новите технологии и качествена картина, за да постигнете максимално качество при гледане на телевизия. Лесно се свързвате към всеки източник на сигнал, което дава възможност за многофункционалност на вашия телевизор. Подарете си незабравимо изживяване при гледането на филми. Потопете се в изживяването от реалистични цвето и кристален звук, за едно наистина завладяващо и запомнящо се телевизионно изживяване!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password