Tesla 32T300BH - Виж цената

Ревю на Tesla 32T300BH

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Tesla 32T300BH

Искате нов телевизор, с качествено изображение и мноежество функции? На пазара има прекалено изобилие от модели и не знаете към кой продукт да се насочите? Ние сме тук, за да ви помогнем! Телевизор Tesla 32T300BH е идеалното решение за тези от вас, които искат максимално качество на достъпна цена. С модерен дизайн, качествени технически характеристики и иновационни имплементирани технологии, той е изключително добър избор за всяко домакинство, в което качеството и полезността се ценят високо.

Tesla 32T300BHВиж цената за днес

Tesla 32T300BH Review

Noise Reduction – благодарение на DNR техниката, шумът от вашата картина е напълно премахнат, в следствие на което вие имате възможността да се потопите в детайлите на съвършено чистят образ.

Виж още: Ревю на Star-Light 43DM7600

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в модерен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на телевизора са изключително практични. Те са 732 x 435 x 77.8 мм без стойка и 732 x 477 x 180 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 100х100 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-C, DVB-T и DVB-T2. Освен много ефективен, този уред е и много енергоикономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 31 W.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 81 см, резолюция на екрана 1366 x 768 пиксела.. Допълнителните технологии като Noise Reduction, Adjustable Picture Controls и други, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 5 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука – Adjustable Sound Controls, Movie Sound Mode и др., – ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: 1 x Jack 3.5 mm 2 x HDMI CI+ slot 2 x USB 1 x AV 1 x CVBS.

Нашето мнение за продукта

Телевизор Tesla 32T300BH е оборудван с най-новите технологии и качествена картина, за да постигнете максимално качество при гледане на телевизия. Лесно се свързвате към всеки източник на сигнал, което дава възможност за многофункционалност на вашия телевизор. Подарете си незабравимо изживяване при гледането на филми. Потопете се в изживяването от реалистични цвето и кристален звук, за едно наистина завладяващо и запомнящо се телевизионно изживяване!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password