Tesla 32S605BHS - Виж цената

Ревю на Tesla 32S605BHS

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Tesla 32S605BHS

Искате ли нов, стилен, снабден с иновативни технологии телевизор? За вас качеството на картината и звука в комбинация с модерния дизайн са приоритет? В такъв случай сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим Телевизор Tesla 32S605BHS! С невероятно HD качество на картината и множество модерни технологии, той ще възпроизведе вашите любими филми с богати, наситени цветове и невероятно качество на картината!

Tesla 32S605BHSВиж цената за днес

Tesla 32S605BHS Review

Noise Reduction – благодарение на DNR техниката, шумът от вашата картина е напълно премахнат, в следствие на което вие имате възможността да се потопите в детайлите на съвършено чистят образ.

Android – любимата операционна система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения.

Предлага се в комплект с вградени Netflix, Prime Video и YouTube – всички те са напълно поддържани и оторизирани. И ако това не е достатъчно, можете да изберете от над 4000 други приложения в Google Play Store. Ако никое от гореизброените не ви радва, винаги можете да се върнете към своя Chromecast и да прехвърлите всичко, което искате, от телефона, таблета или компютъра си на телевизионния екран

Избягвайте да натоварвате очите си чрез неприятни визуални „шумове“ или замъглени изображения. Намаляването на шума в MPEG “автоматично” изчиства изображенията на екрана, особено при обработка на съдържание с ниска разделителна способност.

Виж още: Ревю на Tesla 32T320SH

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изчистен и модерен. Решен в елегантен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T и DVB-T2. Освен изключително ефективен и мощен при своята работа, този телевизор е и много енергоикономичен. С консумирана мощност от 41 W вие ще получите максимална ефективност на работа, на базата на минимални разходи за електроенергия.

Видео

Перфектната картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 81 см с резолюция 1366 x 768 пиксела. Освен това допълнителните технологии, оптимизиращи изображенията като  Dynamic Backlight, Movie mode, Mod Sport и много др., в комбинация с невероятното HD качество ви гарантират кристално ясна картина, с богати и наситени цветове и по-дълбок контраст на изображенията, за да се насладите на едно незабравимо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20 W,общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Suround Sound, Dolby Processing и др., ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове. Освен това имате лесен и бърз достъп до любимото ви онлайн пространство. Разглеждайте снимки, видеоклипове или говорете с любимите си онлайн приятели, директно от 32-инчовият екран на вашия нов телевизор. Tesla 32S605BHS разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, а именно: 2 x HDMI 1 x S/PDIF CI+ slot 2 x USB 1 x AV 1 x RF.

Нашето мнение за продукта

Независимо дали искате да си подарите спокойна филмова вечер с любимите си хора или искате да се позабавлявате сърфирайки в любимите си онлайн сайтове и приложения, вашия нов телевизор, ще възпроизведе избраното от вас съдържание с ненадминато качество, богати и наситени цветове и дълбок и ясен контраст. Пренесете емоцията от кино салоните и адреналина от игровите мултимедийни центрове, директно във вашия дом, благодарение на Tesla 32S605BHS!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password