Telefunken 40FB5500 - Виж цената

Ревю на Telefunken 40FB5500

Ревюта Телевизори
7.5

Рейтинг

Telefunken 40FB5500

Искате ли нов телевизор, с „умни” функции, който да ви дава възможност за сърфиране в интернет? Искате ли да се наслаждавате на перфектно качество на картината, придружено с кристално чист звук, когато гледате любимите си филми и шоу предавания? Вие сте попаднали на правилното място! Днес ще ви представим телевизор LED Smart Telefunken 40FB5500, който е съчетал в себе си практичност, стил и висока функционалност.

Telefunken 40FB5500Виж цената за днес

Telefunken 40FB5500 Review

DLED – благодарение на тази функция, вие можете да се насладите на ярки и наситени цветове, както и на по-висока осветеност на картината.

WiFi мрежа – сърфирайте в любимото си онлайн пространство, без нуждата от допълнително свързване с кабели или разгледайте вашите снимки или видеоклипове директно на 43-инчовия екран на вашия телевизор.

USB Cloning – тази технология ви позволява да запазвате канали на вашата USB флашка, както и да записвате настройките на телевизора на въшни носители за преносима памет.

Digital Noise Reduction – благодарение на DNR техниката, шумът от вашата картина е напълно премахнат, в следствие на което вие имате възможността да се потопите в детайлите на съвършено чистят образ.

Виж още: Ревю на Wellington 32HD279

Дизайн

Телевизорът има практичен и същевременно модерен дизайн. Той е решен в черен цвят с тънка рамка около екрана, която позволява за се насладите на цялото съдържание на възпроизвежданата картина.

Основни характеристики

Размерите на този телевизор са много удобни и практични.Те са 995 x 165 x 702 см със стойка.Това позволява уредът да бъде поставен върху секция или ТВ шкаф, които са с по-малки размери. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/C и вход антена. Освен това, телевизорът разполага с възможност за видео възпроизвеждане на различни видео формати като MPG,MPEG,DA,VOB,MKV,MP4,MOV,FLV,3GP,AVI,ASF,WMV, както и с вграден мултимедиен плеър.

Видео

Плоският екран на телевизора има диагонал от 102 см с Full HD резолюция от 1920 x 1080 пиксела. Дисплеят осигурява яркост от 300 cd/m² и динамичен контраст от 4000:1. Картината на уреда е 16:9 с време за реакция 8 ms. Ясните и не-изкривени изображения се дължат на широкият ъгъл на гледаемост от 178/178 градуса. Допълнителните технологии като ZOOM MODES(ASPECT RATIO), COMB FILTER (2D / 3D), CTI/LTI, DIGITAL NOISE REDUCTION, DYNAMIC CONTRAST, PROGRESSIVE SCAN, допринасят за ясната и качествена картина на този LED Smart TV.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 16W, общо. Tази мощност, в комбинация с множество модерни технолгоии като GER(D) + NICAM STEREO, Еквалайзер (лента от 5), SURROUND SOUND,гарантират, че вашия звук ще остане кристално чист, без смущения, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. Всяка стая може да се превърне в мултимедиен център за развлечение, благодарение на HDMI входа и USB порта на това устройство, към което можете да свържете няколко външни устройства. Забравете класическия телевизионен приемник и кабелите, които го придружават – благодарение на функцията CI +, можете да поставите картата директно в телевизора. Изберете любимите си предавания за гледане с EPG функцията, която скоро ще бъде новият ви телевизионен наръчник, лесен за използване и винаги на една ръка разстояние. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: PC Audio In,RF In, Слот CI+, YpbPr, LAN, HDCP, 1x Headphone out, Аудио дигитален (оптичен) изход, PC вход (D-sub 15-пинов), Вход USB, Композитен видео вход, Вход Scart (RGB), Мини жак за слушалки, 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да се наслаждавате на картина с ненадминато качество, ярки и наситени цветове, то тогава телевизор Telefunken 40FB5500 е точният избор за вас! С множеството си технологии за подобряване на картина и звук, този телевизор ще ви накара да се потопите в магията на реалистичните изображения. Възможността му за допълнително свързване ще ви позволи да сърфирате в любимото си онлайн пространство и да се наслаждавате на игри, приложения и социални мрежи директно върху 40-инчовият му екран.

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password