Ревю на Teka DFI 46700 EU

Teka DFI 46700 EU

Teka DFI 46700 EU е съдомиялна за вграждане, която предлага много полезни функции, за да се улесни процеса на миене на съдове. В това ревю ще разгледаме предимствата и недостатъците на този модел, за да ви помогнем да вземете информирано решение при избора на нова съдомиялна.

Teka DFI 46700 EU

Виж цената за днес

Teka DFI 46700 EU: Характеристики, функции и технологии

Teka DFI 46700 EU е мощна съдомиялна за вграждане, която може да почисти до 14 комплекта съдове. Това е много голям капацитет и означава, че можете да поставите много повече съдове в съдомиялната едновременно, в сравнение с други модели на пазара.

Съдомиялната разполага с 7 програми за миене, които могат да бъдат използвани за различни типове съдове и замърсявания. Сред тези програми е и функцията “Express”, която може да почисти съдове за по-малко от час.

Teka DFI 46700 EU е класифицирана като клас E за енергийна ефективност. Това може да бъде недостатък за някои потребители, търсещи по-екологични продукти, но това не означава, че съдомиялната е малко ефективна. Напротив, тя може да бъде много ефективна в използването на енергия, като използва инверторен мотор.

Инверторният мотор е технология, която помага за постигане на по-добра ефективност и по-малък шум при работа. Това може да бъде положително за потребителите, които търсят по-тиха и по-ефективна съдомиялна.

Съдомиялната разполага и с функцията “Half Load”, която позволява на потребителите да използват машина за миене, когато имат по-малко съдове. Това намалява консумацията на вода и енергия, което може да се отрази положително върху разходите за домакинството.

Teka DFI 46700 EU разполага и с функцията “Extra Dry”, която осигурява, че съдовете са изцяло изсушени след края на цикъла на миене. Това е особено полезно за тези, които имат нужда от съдове, готови за употреба, веднага след като излязат от съдомиялната.

Съдомиялната разполага също със система Push Up, която позволява премахването на горната кошница за да се създаде повече място за големи съдове. Това може да бъде полезно за тези, които имат нужда от място за големи тигани и тенджери.

Teka DFI 46700 EU разполага и с функцията Smart Sensor, която контролира нивото на замърсяване на водата, за да гарантира по-ефективно и екологично миене на съдовете. Сензор MultiCleaner, от своя страна, контролира нивото на замърсяване на водата и гарантира по-добро почистване на съдовете.

Тeka DFI 46700 EU разполага с програма Mini30, която може да почисти съдове за 30 минути, както и с функция за зареждане stand-up. Тези функции правят Teka DFI 46700 EU много удобна и лесна за използване.

Teka DFI 46700 EU разполага с функция за самопочистване, която може да помогне за по-лесното и ефективно почистване на съдомиялната след употреба. Това е много полезна функция, която може да спести много време и усилия при почистване на съдомиялната.

Съдомиялната има и индикатор за оставащо време, който показва колко време остава до края на цикъла за миене. Това е много полезна функция, която може да помогне на потребителите да планират по-добре своето време, особено ако трябва да използват съдомиялната за много съдове.

Teka DFI 46700 EU разполага и с индикатор за презареждане със сол, който показва кога е необходимо да се добави сол за омекотяване на водата. Това е много важна функция, която може да гарантира ефективното и безпроблемно миене на съдовете.

Съдомиялната разполага и с функция за отложен старт, която позволява на потребителите да зададат времето на стартиране на цикъла за миене. Това е полезна функция, която може да помогне на потребителите да планират по-добре своето време и да използват съдомиялната по най-удобния за тях начин.

Съдомиялната има и цикъл с половин зареждане, който позволява на потребителите да използват машина за миене, когато имат по-малко съдове. Това може да намали разходите за енергия и вода и да помогне на потребителите да икономисат пари.

Teka DFI 46700 EU разполага и с система за омекотяване на водата, която може да помогне за по-ефективно миене на съдовете. Това е особено в район с тъ вода, защото омекотителят на водата може да помогне за предотвратяване на употребата на твърда вода, която може да повреди съдовете и да намали ефективността на машината за миене.

Teka DFI 46700 EU е мощна съдомиялна, която има ниво на шум от 46 dB. Това е доста тихо ниво на работа и може да бъде много удобно за тези, които търсят по-тиха съдомиялна.

Годишната енергийна консумация на Teka DFI 46700 EU е 266 kWh, което може да бъде недостатък за тези, които търсят по-екологични продукти. Консумацията на енергия на 100 измивания е 95 kWh, а консумацията на енергия на цикъл е 0.93 kWh.

Средният разход на вода за година е 2660 литра, а консумацията на вода на цикъл е 9.5 литра. Това означава, че Teka DFI 46700 EU е много ефективна при използването на вода и може да помогне за намаляване на разходите за домакинството.

Съдомиялната има височина от 81.8 см, ширина от 59.8 см и дълбочина от 55 см. Теглото на съдомиялната е 35.9 кг. Тези размери я правят подходяща за вграждане в кухненски шкафове и за използване в домакинства с ограничено пространство.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Teka DFI 46700 EU: Мнение за продукта

В крайна сметка, Teka DFI 46700 EU е добра инвестиция, особено за тези, които търсят мощна съдомиялна за вграждане с някои полезни функции. Въпреки някои от нейните недостатъци, тя може да бъде отличен избор за домакинства, които търсят машина за миене на съдове, която може да се справи с голям обем работа и да има някои полезни функции.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo