Tefal Supergliss Easycord FV4496 - Виж цената

Ревю на Tefal Supergliss Easycord FV4496

Ревюта Ютии
9

Рейтинг

Tefal Supergliss Easycord FV4496

Държите ли на безупречната си визия? Искате ли дрехите ви да бъдат винаги перфектно изгладени? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви представим ютия Tefal Supergliss Easycord FV4496 с изключителна мощност и качество на работа, тя ще се погрижи за перфектно изгладените ви дрехи, за да имате зашеметяваща визия във всеки момент от вашето ежедневие!

Tefal Supergliss Easycord FV4496Виж цената за днес

Tefal Supergliss Easycord FV4496 Review

Плоча Durilium – тази технология, осигурява както лесното приплъзване на ютията, така и перфектно разделяне на парата и устойчивост срещу надраскване. По този начин вие гладите дрехите си изключително ефективно и бързо.

Разпределение на парата – отворите за пара са разпределени както в горната част, така и в центъра на плочата. По този начин парата е оптимално разпределена за едно по-лесно и по-удобно гладене.

Система против замърсяване – тази система предотвратява изтичането на вода през отворите за пара, като по този начин предпазва дрехите от замърсявания и петна.

Променлива пара до 35 гр / мин – тази система напоява и омекотява тъканите, за по-ефективното им гладене. Изгладете перфектно дори по-твърдите и трудноподатливи материи, благодарение на тази функция.

Виж още: Ревю на Ютия Bosch Sensixx’x TDA3026010

Дизайн

Дизайнът на ютията е изключително свеж. Решена в комбинация от синьо и бяло, с фини флорални мотиви в долната си част, тя би паснала във всяко домакинство, дори когато я съхранявате на видно място. В горната си част има отвор за вода, както и 2 бутона за регулация на парата, а контролният бутон, чрез който избирате различни опции за гладете, се намира в долната част на уреда.

Характеристики и функции

Ютията разполага с удобни и практични размери – (ШхВхД) 30х13х17см и е с тегло от едва 840гр. Това я прави лесна и удобна за съхранение, дори когато не разполагате с много пространство у дома. Мощността и от 2300W прави нейната ефективност изключително висока, а дължината на кабела от 1,8м позволява да обхващате голям диапазон на гладене. Освен с перфектни технически характеристики, ютията разполага и с множество функции. Количеството пара от 35гр/мин и парната струя 120гр/мин осигуряват лесното гладене дори на материи, които са по-твърди и по-трудноподатливи на третиране. Някои от другите функции, с които разполага уреда са: Функция спрей, Система против котлен камък, Противо-капкова система. Тези функции осигуряват както качествената, така и сигурната работа на вашата нова ютия. Насладете се на безупречна визия с новия уред от Tefal.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн и множество функции – ютия Tefal Supergliss Easycord FV4496 ще се погрижи за вашата визия във всеки момент от вашето ежедневие. Насладете се на безупречно изгладени дрехи и събирайте погледите върху себе си всеки ден!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password