Ревю на Tefal EY801815

Tefal EY801815

Фритюрник с горещ въздух Tefal EY801815 е иновативно устройство, което предлага здравословен и удобен начин за приготвяне на храна. Тази технология се радва на все по-голяма популярност, тъй като позволява на потребителите да приготвят любимите си ястия с минимално количество мазнина. В това ревю ще разгледаме основните характеристики на уреда, както и предимствата и недостатъците на този модел от Tefal.

Tefal EY801815

Виж цената за днес

Tefal EY801815: Характеристики, функции и технологии

Фритюрник 2 в 1 с капацитет XXL предлага бързи резултати и възможността за приготвяне на 2 рецепти едновременно. Интелигентният режим на синхронизация ви позволява да приготвите 2 ястия едновременно с перфектни резултати. Подвижният разделител Flexcook предлага опции за разделяне на пространството за готвене, според вашите нужди.

Фритюрникът разполага с 8 програми за готвене (пържени картофи, хапки, пържено пиле, пица, месо, риба, зеленчуци, десерт), които ви позволяват да приготвяте вкусни ястия всеки път. Скарата от лят алуминий има незалепващо покритие и предлага готвене без дим. Това устройство е електрически фритюрник, който предлага вкусни и здравословни рецепти с много малко количество олио – 99% по-малко добавена мазнина (*1 кг пресни картофи, приготвени с 15 мл олио срещу класически фритюрник с 2 л олио).

XXL капацитетът от 6,5 литра е достатъчен, за да сготвите храна за цялото семейство, до 8 души. Цифровата книга с рецепти ви предлага разнообразие от бързи рецепти, с които да се вдъхновявате всеки ден.

Алуминиевата скара с незалепващо покритие и отвори за отцеждане на мазнина осигурява готвене без дим и гарантира крехки, сочни пържоли и перфектно приготвени зеленчуци в уюта на вашия дом. Технологията Extra Crisp предлага перфектния баланс между температура и въздушен поток за хрупкави резултати с намалено ниво на масло, с до 99% по-малко добавена мазнина в сравнение с класически фритюрник! (*за 1 кг пресни картофи, приготвени с 15 мл олио срещу традиционен фритюрник с 2 л олио)

Характеристики

 • Мощност: 1830 W
 • Капацитет на храна: 1.5 kg
 • Тип контролен панел: Дигитален
 • Захранване: Мрежово
 • Брой програми: 8
 • Температурен спектър на потока: 40 – 220°C
 • Материал корпус: Пластмаса
 • Защитни функции: Автоматично изключване, Антихлъзгаща се основа
 • Специални функции: Таймер, Студен екстериор
 • Брой кошници: 2
 • 2 зони за готвене
 • Незалепващо покритие на скарата

Виж още: Най-добрите фритюрници с горещ въздух

Tefal EY801815: Мнение за продукта

В заключение, фритюрник с горещ въздух Tefal EY801815 е отличен избор за хора, които търсят здравословен и бърз начин за приготвяне на храна. Устройството предлага множество функции, които правят готвенето лесно и удобно, като в същото време запазва вкуса и текстурата на храната. Въпреки някои недостатъци, този модел от Tefal е инвестиция, която си заслужава, особено ако искате да се насладите на вкусна и здравословна храна без излишните калории от мазнини.

Виж цената за днес

5/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo