Ревю на Tefal Easy Fry&Grill 2in1 EY505D15

Tefal Easy Fry&Grill 2in1 EY505D15

Фритюрник без мазнина Tefal Easy Fry&Grill 2in1 EY505D15 е иновативен уред, който предлага здравословен и удобен начин за приготвяне на любимите ви ястия. Този 2-в-1 уред комбинира функциите на фритюрник без мазнина и грил, като ви предоставя многообразие от възможности за готвене. В това ревю ще разгледаме основните характеристики на Tefal Easy Fry&Grill 2in1 EY505D15, предимствата и недостатъците на уреда.

Tefal Easy Fry&Grill 2in1 EY505D15

Виж цената за днес

Tefal Easy Fry&Grill 2in1 EY505D15: Характеристики, функции и технологии

Фритюрник без мазнина Tefal Easy Fry&Grill 2in1 EY505D15 е висококачествен уред, който предлага уникално комбинирана функционалност на фритюрник без мазнина и грил, като осигурява здравословен и удобен начин за готвене на разнообразни ястия. Уредът се отличава с мощност от 1400W и капацитет на храна от 800 грама, което го прави подходящ за семейства с различен размер.

Tefal Easy Fry&Grill 2in1 EY505D15 разполага с регулируема температура, която може да бъде настроена между 80 и 200 градуса по Целзий, което ви позволява да готвите разнообразни ястия с перфектни резултати всеки път. Уредът има 8 автоматични програми за готвене, които включват функция за дехидратация, размразяване и технология Extra Crisp, която осигурява хрупкава повърхност на храната без използване на излишна мазнина.

Освен това, Tefal Easy Fry&Grill 2in1 EY505D15 предлага функция за грил с вградена скара, която ви позволява да приготвяте месо, риба, зеленчуци и други ястия с леснота и без използване на допълнителни аксесоари. Уредът се захранва от мрежата и има интуитивен тъчскрийн контролен панел, който ви позволява да изберете желаната програма и температура с натискане на един бутон.

Един от големите предимства на Tefal Easy Fry&Grill 2in1 EY505D15 е бързото готвене, което ви спестява време и енергия. Уредът готви до два пъти по-бързо от традиционна фурна и има по-ниска консумация на енергия. Външни тестове показват, че уредът може да готви до 49% по-бързо за 700 грама замразени картофи в сравнение с конвекционна фурна Tefal.

Допълнително, уредът има функция за изсушаване, която ви позволява да приготвяте разнообразни закуски, като сушени плодове и зеленчуци, без да се нуждаете от допълнително оборудване. Подвижният съд на фритюрника улеснява почистването и поддръжката на уреда.

Виж още: Най-добрите фритюрници с горещ въздух

Tefal Easy Fry&Grill 2in1 EY505D15: Мнение за продукта

В цялост, Фритюрник без мазнина Tefal Easy Fry&Grill 2in1 EY505D15 е отличен избор за тези, които искат да приготвят здравословни и вкусни ястия без излишна мазнина. С множеството функции и лесното управление, този уред е идеален за всяка кухня и ще ви помогне да се насладите на разнообразни и здравословни ястия у дома.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo