Ревю на Tefal Easy Fruit ZE610D38

Tefal Easy Fruit ZE610D38

В този преглед ще разгледаме сокоизстисквачката Tefal Easy Fruit ZE610D38 – уред, който обещава да направи процеса на приготвяне на свежи и здравословни плодови сокове лесен и удобен. Този модел на Tefal се отличава със своята компактност, силен мотор и иновативни функции, които гарантират максимално извличане на сока от плодовете. 

Tefal Easy Fruit ZE610D38

Виж цената за днес

Tefal Easy Fruit ZE610D38: Характеристики

Сокоизстисквачката Tefal Easy Fruit ZE610D38 се отличава с мощността си от 800W, две скорости, филтър от инокс и голям контейнер за отпадъци (2L). Уредът е снабден с кана с цедка с обем 1.2L и разнообразни аксесоари, които правят процеса на приготвяне на сокове лесен и удобен.

Тази сокоизстисквачка има система против плъзгане, система за съхранение на кабела и възможност за измиване на частите в съдомиялна машина. Скоростта може да се варира според нуждите на потребителя. В комплекта са включени филтър, аксесоар за притискане, четка за почистване и контейнер за отпадъци.

Сокоизстисквачката е с черен сребрист цвят и мощност от 800W. Разполага с две степени на скорости, обем на отделението за сок от 1.2L и обем на отделението за отпадък от 2L. Диаметърът на тръбичката е 75 мм, което позволява да се използват големи плодове и зеленчуци без предварително нарязване.

Благодарение на големия захранващ отвор, вече не е необходимо да разрязвате плодовете или зеленчуците на парчета. Уредът предлага 2 позиции за скорост и дръжка със светещ дисплей, което улеснява управлението на сокоизстисквачката. Лесното почистване се гарантира от филтър от неръждаема стомана и възможността за измиване на частите в съдомиялна машина.

Ергономичната дръжка за заключване и подвижният контейнер за отпадъци (2L) добавят допълнително удобство при работа с Tefal Easy Fruit ZE610D38. Тази сокоизстисквачка е перфектният избор за всеки, който иска да се наслади на свежи и здравословни плодови сокове у дома.

Tefal Easy Fruit ZE610D38: Мнение за продукта

След като разгледахме различните аспекти на сокоизстисквачката Tefal Easy Fruit ZE610D38, можем да заключим, че този уред е отличен избор за тези, които искат да се насладят на свежи и здравословни сокове у дома. С компактния си дизайн, мощния мотор и иновативните функции, този модел на Tefal ще ви помогне да извлечете максималното от вашите плодове и зеленчуци. Въпреки че цената може да е по-висока в сравнение с други сокоизстисквачки на пазара, качеството и ефективността на Tefal Easy Fruit ZE610D38 определено го правят добра инвестиция за вашата кухня.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo