Ревю на TCL P735

TCL P735

TCL P735 е най-новият телевизор на TCL и е чудесен избор за всеки, който иска нещо, което може да прави всичко. Той е с отлично качество на картината, но има и куп други функции, които го правят по-лесен за използване от други телевизори на пазара. Ще разгледаме какво го прави толкова привлекателна опция и защо може да искате да обмислите добавянето на този телевизор в дома си.

TCL P735

Виж цената за днес

TCL P735: Характеристики, функции и технологии

TCL P735 е нов телевизор, който се отличава с технологията High Dynamic Range (HDR). HDR, начин за подобряване на качеството на картината на телевизора чрез увеличаване на обхвата на цветовете, включително червено, зелено и синьо. Това дава възможност за повече детайли в изображенията, особено когато в наблюдаваната сцена има малко светлина.

Например, ако гледате филм и през прозореца ви не прониква никаква слънчева светлина, тогава ще видите черни ленти от двете страни на екрана, защото до очите ви няма да достига светлина. С HDR технологията, включена в този телевизор, ще виждате повече детайли във всяка сцена, защото тя е заснета с повече светлина от обикновено.

Dolby Vision е технология на Dolby, която предоставя съдържание с висок динамичен обхват и широка цветова гама на вашия телевизор. С Dolby Vision ще получите по-реалистично зрително изживяване, с по-ярки бели и по-тъмни черни цветове. Ще виждате много по-голям контраст между светлите и тъмните области на картината. Това означава, че ще можете да видите още повече детайли в по-тъмните сцени, а в по-светлите сцени ще виждате повече детайли в по-тъмните области.

Телевизорът TCL P735 е интелигентен телевизор, който се предлага с нов софтуерен алгоритъм MEMC, който позволява на телевизора да използва множество излъчващи вълноводи за по-добро качество на изображението.

Телевизорът P735 е създаден, за да осигури най-доброто зрително изживяване, което някога сте имали. Независимо дали гледате източник с честота 50 Hz или 60 Hz, P735 осигурява кристално чисти изображения. Със своята висококачествена технология за повишаване на резолюцията P735 е в състояние да повиши резолюцията на всеки сигнал от стандартна до HD, без да жертва качеството на изображението.

За да използвате телевизора си, трябва да настроите устройството си с гласов асистент Google Assistant или Amazon Alexa. Можете да направите това, като изтеглите приложението Google Home или приложението Amazon Alexa и след това следвате инструкциите, за да активирате устройството с гласова поддръжка.

Google Assistant изисква връзка с интернет/данни (включително Wi-Fi), докато Amazon Alexa изисква само Wi-Fi. Възможно е да се прилагат такси за пренос на данни.

В допълнение към гласовите команди в режим “свободни ръце” можете да управлявате телевизора си с помощта на дистанционното управление, което се доставя с телевизора. Възможно е дистанционното управление да не е налично на всички езици и във всички държави.

P735 е красиво, гладко и елегантно технологично произведение, което ще накара всяка стая да се почувства като у дома си. Той се отличава с безрамков дизайн със семпъл, изчистен вид, който със сигурност ще допълни всеки интериор. Освен това има невероятно качество на цветовете и контраст, така че ще можете да виждате всичко на екрана, без да се притеснявате, че детайлите са размити или се губят на заден план – което означава, че можете да се съсредоточите върху най-важното: да гледате любимите си предавания.

Серията P735 се предлага в няколко модела: TCL 43P735, TCL 50P735, TCL 55P735, TCL 65P735, TCL 75P735 и TCL 85P735.

Виж още: Най-добрите телевизори | | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

TCL P735: Мнение за продукта

TCL P735 е страхотен телевизор за тази цена. Той няма да спечели награди за качество на картината, но върши работа и е на много изгодна цена.

Виж цената за днес

4.5/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo