Ревю на TCL P635

TCL P635

TCL P635 е един от най-новите модели телевизори на пазара, предлаган от световноизвестния производител на електроника TCL. В това ревю ще разгледаме предимствата и недостатъците на този уникатен продукт и ще направим заключение за това дали той е идеалният избор за ежедневната употреба или за определени нужди.

TCL P635

Виж цената за днес

TCL P635: Характеристики, функции и технологии

Аудио Система

Мощноста на вградените говорители в TCL P635 е 20W, което е достатъчно мощно за голяма стая. Има функция за независим контрол, което означава, че можете да регулирате отделно нивата на звука на различни входове.

Свързаност

Телевизорът поддържа Bluetooth и Wi-Fi свързаност, като последната функционира по стандарт 802.11 ac/n/g, който е достатъчно бърз за стрийминг на 4K видео.

Енергийна Консумация

TCL P635 отговаря на eвропейските екологични изисквания с клас F за енергийна ефективност. Телевизорът консумира 98 kWh електроенергия при работа 1000 часа в обикновен режим и 125 kWh при работа 1000 часа в режим HDR.

Характеристики на Игрите

Телевизорът поддържа ALLM (Auto Low Latency Mode), който гарантира намаляване на латентността при игри. Обновяването на екрана се извършва с честота 60 Hz, което е vit избор за зрителите, които предпочитат гледането на филми и телевизия.

ТВ Тунер

Тунерът поддържа DVB-C, DVB-S2 и DVB-T2 формати, което гарантира богат избор от дигитални телевизионни канали.

Интерфейс

TCL P635 разполага с богат интерфейс, включително: 1 x USB 2.0, 1 x RJ-45 (Ethernet), 1 x 3.5 mm жак за слушалки, слот за CI+, 3 x HDMI 2.1, 1 x HDCP 2.3 и 1 x оптичен цифров изход.

Smart TV

Телевизорът работи с операционната система Google TV и поддържа популярни видео приложения като YouTube, Netflix, Amazon Prime и Apple TV+. Гласовите команди и вграденият Chromecast улесняват управлението на устройството. Функционалността за Mirroring ви позволява да “отразите” съдържанието от вашия iOS или Android устройство на голям екран. TCL P635 също така е съвместим с Google Assistant и има четириядрен процесор.

Видео Характеристики

TCL P635 има резолюция 3840 x 2160 пиксела (4K UHD) и поддържа HDR 10 технология. Тази технология осигурява отлично качество на изображението с висок динамичен диапазон, който прави богатите цветове и детайлите още по-забележими.

Технологии на изображението

Dynamic Color Mod

Технологията Dynamic Color Mod автоматично коригира цветовете на изображението, така че те да са богати и ярки, без значение какъв е източникът на сигнала или какво съдържание се възпроизвежда.

Sport Digital Noise Reduction

Телевизорите с Sport Digital Noise Reduction автоматично премахват цифровите шумове, които се появяват при възпроизвеждане на динамични спортни събития и други видове бързи движения.

Film Mode

Film Mode оптимизира качеството на изображението при гледане на филми, като по-добре възпроизведе тъмни детайли във видеото и поставя акцент върху цветовите ефекти и контраста.

Индекс за ефективност на картината

Този индекс представлява изчислената стойност на основанието на няколко критерия, включително яркост, контраст, цветове, движение и разделителна способност, които определят общото качество на изображението.

Панел 10 bit UHD

10-битовият UHD панел може да възпроизведе по-голяма гама от цветове и по-детайлни нюанси в сравнение с по-ниските битови панели, това носи по-детайлено възпроизвеждане на изображението с висока резолюция.

Machine Learning AI SR

Технологията за машинно обучение, AI Super Resolution (SR), подобрява качеството на нискорезолюционното видео до разделителна способност близка до 4K.

IPQ 2.0 Engine

IPQ 2.0 Engine е специализиран чипсет, който автоматично коригира качеството на картината в реално време, използвайки адаптивен алгоритъм.

Аудио технология

Down Firing

Телевизорите с Down Firing говорители изпращат звуковите вълни надолу, което създава по-специализирано и фокусирано звуково пространство.

Dolby AC-4 и Dolby Audio

Dolby AC-4 е нов формат за аудио кодиране, който предлага по-високо качество на звука и подходящ е за всякакви видове медии. Dolby Audio подобрява цялостното усещане за звука, като прави диалозите ясни и звуците нищожително богати.

Auto volume control

Функцията Auto volume control автоматично регулира нивото на звука в зависимост от съдържанието, което се възпроизвежда, така че да се избегнат внезапни промени в силата на звука.

Серията P635 се предлага в няколко модела: TCL 43P635 , TCL 50P635 , TCL 58P635 , TCL 65P635 и TCL 75P635 .

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

TCL P635: Мнение за продукта

В заключение, Телевизорът TCL P635 предлага интересна комбинация от функции и нововъведения, които ще задоволят потребителите, търсещи качествена картина и добавяне на стил към вашия дом. С отличното си 4K изображение, подобрената технология за звук и интуитивното управление чрез гласови команди, този модел предлага страхотно представяне на цената си.

Виж цената за днес

3.7/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo