Ревю на TCL C835

TCL C835

TCL C835 е чудесен телевизор, ако си търсите нов телевизор, сте на правилното място. Прегледахме всички най-добри MiniLed телевизори, които се предлагат в момента, и ще ви кажем всичко, което трябва да знаете за тях.

TCL C835

Виж цената за днес

TCL C835: Характеристики, функции и технологии

TCL C835 е 4K HDR телевизор, което означава, че можете да гледате филми с висока разделителна способност, но и да се наслаждавате на по-високо качество на картината и звука. TCL C835 има яркост от 1000 нита, което го прави чудесен за гледане на спортни предавания или филми в тъмни помещения. Изключително широкият ъгъл на гледане ви позволява да виждате действието от всички ъгли. TCL C835 има честота на опресняване 100 Hz, която позволява плавно движение на бързи сцени.

Технологията на квантовите точки е нова технология за дисплеи, която използва нанотехнологии за създаване на по-жива и реалистична картина. Не става въпрос само за цветовете – става въпрос за други неща, които не би трябвало да виждате на екрана, но все пак са там, като фините детайли в текста, начина, по който светлината се отразява от неща като коса или кожа. Квантовите точки са това, което позволява на телевизора ви да вижда всички тези неща по-добре от всякога.

C835 е идеалният избор, ако искате да се наслаждавате на любимите си филми или телевизионни предавания с висококачествен звук, без да се налага да купувате скъпа декодерна кутия. C83 предлага и кристално качество на гласа и поддръжка на Dolby Atmos, така че можете да се възползвате от най-новите технологии, за да подобрите зрителското си изживяване.

Най-новият телевизор TCL е толкова лесен за настройка и използване, че ще се чудите как сте живели без него. С GoogleTV от TCL можете да се наслаждавате на широк набор от приложения и функции, включително Google Assistant. Можете да използвате гласа си, за да управлявате всичко – от телевизори и стрийминг устройства до осветление и уреди – и това е само началото!

C835 поддържа HDR форматите Dolby Vision и HLG (Hybrid Log Gamma), което ви дава достъп до HDR10+ съдържание от стрийминг услуги като Netflix и Amazon Prime Video. За съжаление Samsung не предлага никакви локални услуги за стрийминг (Vudu или YouTube), така че ако искате да стриймвате филми от личната си библиотека – или дори да наемате нови издания – вместо това ще трябва да разчитате на решение на трета страна като Plex или Kodi.

Динамичното картографиране на тоновете е функция, която съществува от доста време, но все още е доста нова за повечето хора. Ако не сте сигурни какво представлява, тя основно регулира контраста и нивата на цветовете на картината на телевизора въз основа на показваната картина. Това е чудесен начин да се уверите, че картината е винаги възможно най-ясна, независимо от това какво се случва на екрана.

Телевизорът TCL C835 разполага с динамично картографиране на тоновете, което означава, че когато гледате филми или телевизионни предавания, изображението ще изглежда фантастично. Това може да бъде особено полезно, ако гледате съдържание от различни източници (например Blu-Ray дискове или поточно видео от услуги като Netflix), защото гарантира, че всичко изглежда чудесно, независимо кой произвежда или разпространява съдържанието ви!

Серията C835 се предлага в няколко модела: TCL 55C835, TCL 65C835 и TCL 75C835.

Виж още: Най-добрите телевизори | | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

TCL C835: Мнение за продукта

TCL C835 е чудесен телевизор за хора, които обичат да гледат съдържание на голям екран, докато играят видеоигри или сърфират в интернет. Качеството на картината е отлично, а качеството на звука е достатъчно добро, за да изпълни стаята със звук, дори ако сте точно до него. Този телевизор има и много интелигентни функции – той може да се свързва с телефона ви чрез Bluetooth или Wi-Fi, така че можете да предавате филми, музика и др. от телефона си, без да се налага да използвате истинска кабелна връзка.

Виж цената за днес

3.6/5 - (14 votes)
Review-bg.com
Logo