Ревю на TCL C635

TCL C635

Добре дошли в нашия преглед на телевизора TCL C635! В това ревю ще ви разкажем всичко, което трябва да знаете за този телевизор, включително неговите спецификации и характеристики. Искаме да ви дадем добра представа за това какво е да използвате този конкретен модел, така че ако мислите да си купите този телевизори, се надяваме, че прочитането на нашето ревю ще ви помогне в процеса на вземане на решение.

TCL C635

Виж цената за днес

TCL C635: Характеристики, функции и технологии

QLED панелът на телевизора TCL C635 е чудесно допълнение към вашия дом. Той предлага широка гама от цветове, отлични нива на контраст и яркост и висока честота на опресняване, което означава, че ще се наслаждавате на бързо движещо се съдържание без призраци или размазване на движението.

Дисплеят с квантови точки е нова технология, която прави телевизора по-естествен и му придава по-реалистичен вид. Отначало това не се забелязва, но когато започнете да гледате телевизия за дълъг период от време, ще забележите колко по-добре изглежда картината на TCL C635.

Дисплеят Quantum Dot означава, че телевизорът може да възпроизвежда по-ярки цветове и по-остри детайли от други модели – и всичко това без увеличаване на входното закъснение или жертване на други функции. Това е отличен избор за всеки, който търси телевизор с отлично качество на картината, но не иска да харчи много пари за него.

Високият динамичен обхват (HDR) е нова технология в телевизорите, която може да създаде по-широк диапазон от цветове, отколкото обикновено виждате на екрана. Качеството на картината зависи от количеството светлина, което достига до очите ви, а използването на HDR позволява повече цветове и контраст, отколкото при видео със стандартна разделителна способност.

Не е само за гледане на филми и телевизионни предавания, но можете да го използвате, за да попитате Google за времето, спортните резултати и др. То е чудесно и за стрийминг на съдържание от приложения като Netflix и YouTube или дори просто за игра на игри на новия ви телевизор.

Можете също така да управлявате интелигентните устройства в дома си с помощта на гласа си – просто кажете “Hey Google, turn off the lights” (Хей, Google, изгаси осветлението), за да превърнете всекидневната си в киносалон!

Разполага с технологията Motion Clarity, която ви помага да виждате всеки детайл, дори при бързо движещи се сцени. Освен това има подобрен динамичен контраст, който прави всяка сцена да изглежда по-добре, дори ако я гледате през нощта или в затъмнено помещение.

Tози телевизор има поддръжка на HDR, което го прави един от малкото налични модели, които поддържат Dolby Vision, както и HDR 10. Това означава, че можете да видите ярки цветове и рязък контраст на екрана си, без да се налага да включвате пълноценна HDR услуга като Netflix или Amazon Prime Video. Можете също така да се възползвате от предимствата на 4K резолюцията (каквато е Dolby Vision), без да се налага да плащате допълнително за нея.

Високоговорителите на ONKYO са чудесен начин да получите по-реалистично аудио изживяване с Dolby Atmos у дома. Високоговорителите на ONKYO са проектирани така, че да осигуряват по-поглъщащ и реалистичен звук, така че да можете да чуете детайлите във всяка сцена. И тъй като са проектирани специално за вашия телевизор, те са създадени, за да работят перфектно с него.

Серията C635 се предлага в няколко модела: TCL 43C635, TCL 50C635, TCL 55C635, TCL 65C635 и TCL 75C635.

Виж още: Най-добрите телевизори | | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

TCL C635: Мнение за продукта

TCL C635 е чудесен телевизор за всеки, който иска да се възползва максимално от зрителското си изживяване. Цената му е изгодна, а цветовете са ярки и наситени, а интерфейсът е лесен за използване.

Виж цената за днес

4/5 - (12 votes)
Review-bg.com
Logo