TCL 65EP660 - Виж цената

Ревю на TCL 65EP660

111111111 Ревюта Телевизори
9.3

Рейтинг

TCL 65EP660

Телевизор LED Smart Android TCL 65EP660 е един от най-добрите продукти на пазара за 2019г. Той разполага с отлично цялостно качество на изображението с дълбоки нива на черното, впечатляваща яркост и прецизни цветове. Освен това е оборудван с някои от най-добрите технологии като HDR10 и Dolby Vision.

Виж цената за днес

Функции

Hybrid Log Gamma – USB, HDMI и още множество възможности за свързване, благодарение на интеграцията Hybrid Log Gamma.

SMART HDR – чрез тази функция се надгражда стандартния HDR като качеството на картината е оптимално оптимизирано, като изходната картина се адаптира към възможностите за производителност на екрана.

Micro Dimming – тази функция оптимизира яркостта на излъчваното съдържание, чрез анализ на телевизионната картина в 100 отделни зони.

PPI 1200 – тази функция анализира ключовите елементи на картината, а именно: контраст, цвят, движение на обектите и тип на екрана. По този начин отделните компоненти са подобрени за максимално качество при излъчване на избраното съдържание.

Google assistant – функцията за „гласов контрол“ от вашия смартфон, вече е интегриран и във вашия телевизор. Използвайте гласови команди за желаното от вас действие и телевизорът ще го изпълни мигновено.

Dolby Audio™ – една от най-добрите технологии на пазара, за подобряване на звука, е вградена в този телевизор. Тя ще ви позволи да се насладите на кристално ясен и чист звук, без появата на странични шумове или вибрации при неговото възпроизвеждане.

Виж още: Ревю на Samsung 55RU7372

Дизайн и Характеристики

Телевизор LED Smart Android TCL 65EP660 e с изчистен, минималистичен дизайн. Тънка рамка със стъклено покритие обгръща 165-сантиметровия екран на телевизора, като в долната си част, рамката е малко по-удебелена, а цветът е малко по-наситен. Краката на телевизора са поставени в долните ъгли на уреда, като разбира се можете да го монтирате и директно на стената, благодарение на съвместимостта му с VESA 400×200.

Размерите на телевизора са 1465 x 898 x 264 мм (със стойка) и 1465 x 840 x 74 мм (без стойка). Може би, една от най-важните характеристики на телевизора е локалното затъмняване, което осигурява по-ясна и ярка картина на възпроизвежданото съдържание. 4K Ultra HD качеството с резолюция 3840 x 2160 пиксела и множество модерни технологии като HDR 10, HLG, 1200 PPI, Micro Dimming Pro, осигуряват ярки цветове, дълбок контраст и реалистична, кристално ясна картина.

Звуковите характеристики на телевизора, също са на много високо ниво. Той разполага с Dolby Audio™ система – една от най-добрите системи за оптимизиране на звука на пазара. Тя подобрява максимално качеството на изходния звук, а вградените 20W високоговорители ще ви осигурят максимална сила на звука, независимо дали гледате филм или слушате любимата си музика.

Свързаност

Освен с вградени множество функции, телевизорът разполага и с възможности за допълнително свързване. Възможността за свързване чрез Wi-Fi и Bluetooth, ще ви позволи да сърфирате в любимите си сайтове за видео споделяне и онлайн приложения, а 2хUSB и 3хHDMI порта ви дават възможността да възпроизвеждате съдържание от лаптоп, таблет или преносима памет. Останалите конектори, с които разполага телевизора са: 1 x Jack 3.5 mm, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, 1 x Вход за данни, CI+ slot, 1 x AV и 1 x RF.

В заключение

Качествена картина, кристално чист звук и Smart операционна система – всичко това е събрал в себе си новият телевизор LED Smart Android TCL 65EP660. Той ще ви позволи да се потопите в безграничен мултимедиен свят – да гледате филми, да слушате музика или да сърфирате в любимото си онлайн пространство с невероятно качество на картина и звук.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password