TCL 65C815 - Виж цената

Ревю на TCL 65C815

Ревюта Телевизори
9.3

Рейтинг

TCL 65C815

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор QLED TCL 65C815 с 4K Ultra HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

TCL 65C815Виж цената за днес

TCL 65C815 Review

Ако търсите ново шоу или искате да възобновите точно от мястото, където сте оставили току-що гледаното видео, ще получите всичко, което искате, когато пожелаете. В допълнение, с Google Play Store за Android TV имате шанс да се насладите на най-модерните и полезни приложения – от Netflix и YouTube до различни селекции от игри и комунални услуги – има приложение за почти всичко.

TCL Android TV предлага телевизионно изживяване hands-free. Без дистанционно управление можете да използвате гласа си за достъп, стартиране и управление на съдържанието, включване на телевизора, превключване на входове, регулиране на силата на звука, търсене на съдържание и други, от разстояние. Това е толкова лесно, говорете с телевизора си, точно както говорите с приятелите си!

Виж още: Ревю на TCL 32ES560

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в елегантен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 165 см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като HDR 10+, HLG, Dolby Vision и други, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред се поддържана от 2.1 аудио система с изходна мощност на звука от 20 W, и 15 W вграден субуфер. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука Dolby TruHD, Dolby AC-4, Dolby Atmos и др., ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 65-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: 1 x Jack 3.5 mm 3 x HDMI 1 x RJ-45 CI+ slot 1 x RF 1 x CVBS 1 x MHL 2 x USB 2.0.

Нашето мнение за продукта

Телевизор TCL 65C815 влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. Потопете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати и наситени цветове и невероятно качествена и реалистична картина. Независимо дали искате да се насладите на спокойна филмова вечер или искате да си подарите доза развлечение съфирайки в любимото си онлайн пространство, телевизорът ще възпроизведе желаното от вас съдържание с ненадминато качество на картина и звук!

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password