TCL 55EP660 - Виж цената

Ревю на TCL 55EP660

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

TCL 55EP660

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор TCL 55EP660 с 4K Ultra HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

TCL 55EP660Виж цената за днес

TCL 55EP660  Review

Серията EP660 съчетава ултра тънък метален дизайн, изключително качество на изображението 4K HDR и най-модерната система за Smart TV за всички времена: AndroidTV с вграден Google Assistant. Предназначена е за тези, които не искат да правят компромиси между елегантността, висококачественото визуално изживяване и моменталния достъп до съдържание.

TCL 4K UHD телевизорите са съвместими с технологията Hybrid Log Gamma. Тази интеграция е доказателство за обещанието на TLC да внесе в уюта на къщата най-модерните технологии и максимална свързаност, което ще създаде приятно и пълно изживяване при гледане. Серията EP660 поддържа HDR качество, независимо от източника на сигнал: HDMI, телевизионни предавания, USB, достъп до съдържание през интернет или чрез приложения. Пригответе се да се насладите на вълнуващи филми и сериали, предавания на живо или спортни събития в ненадминато HDR качество.

Ако търсите ново шоу или искате да възобновите точно от мястото, където сте оставили току-що гледаното видео, ще получите всичко, което искате, когато пожелаете. В допълнение, с Google Play Store за Android TV имате шанс да се насладите на най-модерните и полезни приложения – от Netflix и YouTube до различни селекции от игри и комунални услуги – има приложение за почти всичко.

Виж още: Ревю на Star-Light 43DM6600

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в елегантен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 140 см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. 

Аудио

Аудиосистемата на този уред се поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 10 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука Dolby AC4, Down Firing и много др., ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 55-инчовият екран на вашия телевизор.

Нашето мнение за продукта

Телевизор TCL 55EP660 влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. Потопете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати и наситени цветове и невероятно качествена и реалистична картина. Независимо дали искате да се насладите на спокойна филмова вечер или искате да си подарите доза развлечение съфирайки в любимото си онлайн пространство, телевизорът ще възпроизведе желаното от вас съдържание с ненадминато качество на картина и звук!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password