TCL 55EC780 - Виж цената

Ревю на TCL 55EC780

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

TCL 55EC780

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор TCL 55EC780 с 4K Ultra HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

TCL 55EC780Виж цената за днес

TCL 55EC780  Review

Най-новият стандарт за съдържание UHD 4K е висок динамичен диапазон. Значително разширява гамата от контраст и цвят. HDR PRO произвежда подробни зашеметяващи изображения с точно възпроизвеждане на светли и тъмни нюанси. В допълнение, HDR PRO, комбиниран с широката цветова гама, предлага превъзходно изживяване от динамичен диапазон, предлагайки по-чисти и по-богати цветове. Насладете се на по-ярки и по-дълбоки изображения, по-голям контраст, по-широка гама от цветове и детайли от всякога.

Ако търсите ново шоу или искате да възобновите точно от мястото, където сте оставили току-що гледаното видео, ще получите всичко, което искате, когато пожелаете. В допълнение, с Google Play Store за Android TV имате шанс да се насладите на най-модерните и полезни приложения – от Netflix и YouTube до различни селекции от игри и комунални услуги – има приложение за почти всичко.

TCL Android TV предлага телевизионно изживяване hands-free. Без дистанционно управление можете да използвате гласа си за достъп, стартиране и управление на съдържанието, включване на телевизора, превключване на входове, регулиране на силата на звука, търсене на съдържание и други, от разстояние. Това е толкова лесно, говорете с телевизора си, точно както говорите с приятелите си!

Виж още: Ревю на TCL 65EC780

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в елегантен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 139 см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. 

Аудио

Аудиосистемата на този уред се поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 16 + 15 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука Dolby Digital Plus, Digital Pure Sound и др., ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 55-инчовият екран на вашия телевизор.

Нашето мнение за продукта

Телевизор TCL 55EC780 влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. Потопете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати и наситени цветове и невероятно качествена и реалистична картина. Независимо дали искате да се насладите на спокойна филмова вечер или искате да си подарите доза развлечение съфирайки в любимото си онлайн пространство, телевизорът ще възпроизведе желаното от вас съдържание с ненадминато качество на картина и звук!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password