Star-Light WMV-N712A++ - Виж цената

Ревю на Star-Light WMV-N712A++

Перални Ревюта
8.8

Рейтинг

Star-Light WMV-N712A++

Star-Light WMV-N712A++ е пералня с изключителни показатели, която е на достъпна цена. Това е устройство от ново поколение, което се предлага с множество подобрени технологии. С капацитет на изпиране от 7кг, енергиен клас А++ и множество функции, тя ще се погрижи за безупречното изпиране на вашите любими дрехи.

Star-Light WMV-N712A++Виж цената за днес

Функции

Baby Care – Запазете дрехите меки, а качеството на тъканите непокътнато. Идеално решение за тези от вас, които имат малчугани у дома и знаят, че грижата за тяхната деликатна кожа е от изключително важно значение.

Вълна – тази програма е специално предназначен за изпирането на вашите вълнени дрехи. Замърсяванията се почистват в дълбочина, а дрехите от специфична вълнена материя остават качествени и меки като в първия ден на тяхното закупуване.

ECO изпиране – тази програма е предназначена за изпирането на леко замърсени дрехи, тъй като максималните градуси на изпиране са 20°C.

Виж още: Ревю на Star-Light WML-610APP

Дизайн и Характеристики

Дизайнът на пералнята машина е много модерен. Тя е решена в класичеки бял цвят, който е перфектно допълнен от дигитален контролен панел и рамка на барабана, решени в перфектно контрастиращ черен цвят. Пералнята е със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Размерите и са: 52.7 х 59.7 х 84.5см (ДхШхВ) и е с диаметър на люка от 44см.

Пералня Star-Light WMV-N712A++ спада към енергиен клас А++, което я прави много енергономична при своята работа, като потреблението на електроенергия с до 20% по-ниско. Освен много ефективна, пералнята машина е и много ергономична с годишен разход на електроенергия от 195 kWh и на вода от 10337л. Нивата на шум на уреда също са доста ниски – едва 58 dB при изпиране и 78 dB при центрофуга, което позволява да поставите пералната машина в отворени пространства, без тя да нарушава спокойствието ви с неприятни шумове. Скоростта на въртене от Скорост на въртене от 1200 rpm, гарантира перфектното центрофугиране на вашето пране.

Освен с перфектни технически характеристики, пералнята разполага и с множество функции.
Възможността за „отложен старт” ви дава възможността да настроите пералнята на желаните от вас програма и температура и да зададете точното време, когато тя да стартира. Уреда разполага с 15 изпиращи програми: Бърза програма, Памук, Спорт, Деликатна, Цветни, Грижа за бебето, ECO Синтетика, Вълна и др., така че да имате подходяща за всеки тип дрехи, тъкани и замърсявания.

В заключение

Благодарение на множеството си модерни технологии и възможност за избор между 15 различни програми, пералня Star-Light WMV-N712A++, ще осигури перфектно изпиране на вашите дрехи, независимо от какви тъкани са те. Упоритите петна вече са в историята, а вашите дрехи са със запазена мекота, качество на тъканите и наситени и ярки цветове.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password