Star-Light WMV-814A+++ - Виж цената

Ревю на Star-Light WMV-814A+++

Перални Ревюта
8.8

Рейтинг

Star-Light WMV-814A+++

Искате ли нова, мултифункционална пералня машина, която да се грижи за искрящата чистота на вашите любими дрехи? Държите ли на качеството на вашите облекла и искате ли то да бъде запазено за дълго време? Ако отговорът е „да“, то ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим Пералня Star-Light WMV-814A+++ с 15 изпиращи програми и интегрирани някои от най-модерните технологии, тя ще гарантира перфектното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази качеството, мекотата и наситените цветове на техните материи.

Star-Light WMV-814A+++Виж цената за днес

Функции

Система за откриване на пяна – Системата за пяна засича количеството на образуванта пяна във вашия уред, като когато тя достигне максималните нива, нейното образуване бива автоматично предотвратено. По този начин се предотвратява преливане или повреда във вашия уред.

Вълна – тази програма е специално предназначен за изпирането на вашите вълнени дрехи. Замърсяванията се почистват в дълбочина, а дрехите от специфична вълнена материя остават качествени и меки като в първия ден на тяхното закупуване.

Спортна – тази програма е предназначена за изпирането на вашите спортни дрехи. Тя почиства дрехите в дълбочина, като същевременно запазва качествата на специфичната материя на спортните облекла.

Виж още: Ревю на Tesla WL71290M

Дизайн и Характеристики

Дизайнът на пералнята машина е много модерен. Тя е решена в класичеки бял цвят, който е перфектно допълнен от дигитален контролен панел решен в контрастиращ черен цвят. Пералнята е със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Размерите и са: 55.7 х 59.7 х 84.5  см (ДхШхВ) и е с диаметър на люка от 33 см.

Пералня Star-Light WMV-814A+++ спада към енергиен клас А+++, което я прави много енергономична при своята работа, като потреблението на електроенергия с до 20% по-ниско. Освен много ефективна, пералнята машина е и много ергоикономична с годишен разход на електроенергия от 193 kWh и на вода от 10224 л. Нивата на шум на уреда също са доста ниски – едва 57 dB при изпиране и 77 dB при центрофуга, което позволява да поставите пералната машина в отворени пространства, без тя да нарушава спокойствието ви с неприятни шумове. Скоростта на въртене от 1400 rpm, гарантира перфектното центрофугиране на вашето пране.

Освен с перфектни технически характеристики, пералнята разполага и с множество функции. Възможността за „отложен старт” ви дава възможността да настроите пералнята на желаните от вас програма и температура и да зададете точното време, когато тя да стартира. Уреда разполага с 15 изпиращи програми: Деликатни, Вълна, Бърза програма, Памук, Дънки, Спорт, Изплакване, Дневна 60 минути, Allergy safe, Черни дрехи ,Синтетична програма, Синтетика ,Бельо, Eco 20, Смесени и Центрофуга.

В заключение

Пералня Star-Light WMV-814A+++ е изключително лесен и удобен за използване уред, защото функциите и програмите и са интуитивно поставени на контролния панел. Освен това, параметрите на изпиране могат да бъдат прочетени на вградения дигитален дисплей, така че винаги ще знаете дали те са подходящи за избраната изпираща програма. Пералнята е икономична и е идеална за всяко семейство.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password