Star-Light WMS-610A++ - Виж цената

Ревю на Star-Light WMS-610A++

Перални Ревюта
8

Рейтинг

Star-Light WMS-610A++

Star-Light WMS-610A ++ е пералня, която не заема много място. Тя разполага с капацитет на зареждане, достатъчен, за да покрие нуждите на 2-3 членно семейство. С множество функции и енергиен клас А++, тя ще ви позволи да поддържате дрехите си искрящо чисти, като същевременно няма да повиши сметките ви за електроенергия.

Star-Light WMS-610A++Виж цената за днес

Функции

Система за откриване на пяна – Системата за пяна засича количеството на образуванта пяна във вашия уред, като когато тя достигне максималните нива, нейното образуване бива автоматично предотвратено. По този начин се предотвратява преливане или повреда във вашия уред.

Вълна – тази програма е специално предназначен за изпирането на вашите вълнени дрехи. Замърсяванията се почистват в дълбочина, а дрехите от специфична вълнена материя остават качествени и меки като в първия ден на тяхното закупуване.

Спортна – тази програма е предназначена за изпирането на вашите спортни дрехи. Тя почиства дрехите в дълбочина, като същевременно запазва качествата на специфичната материя на спортните облекла.

Виж още: Ревю на Star-Light WML-610APP

Дизайн и Характеристики

Дизайнът на пералнята машина е много модерен. Тя е решена в класичеки бял цвят, който е перфектно допълнен от дигитален контролен панел решен в контрастиращ черен цвят. Пералнята е със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Размерите и са: 41.6 х 59.7 х 84.5см (ДхШхВ) и е с диаметър на люка от 44см.

Пералня SLIM Star-Light WMS-610A++ спада към енергиен клас А++, което я прави много енергономична при своята работа, като потреблението на електроенергия с до 20% по-ниско. Освен много ефективна, пералнята машина е и много ергономична с годишен разход на електроенергия от 171 kWh и на вода от 9900л. Нивата на шум на уреда също са доста ниски – едва 58 dB при изпиране и 77 dB при центрофуга, което позволява да поставите пералната машина в отворени пространства, без тя да нарушава спокойствието ви с неприятни шумове. Скоростта на въртене от Скорост на въртене от 1000 rpm, гарантира перфектното центрофугиране на вашето пране.

Освен с перфектни технически характеристики, пералнята разполага и с множество функции. Възможността за „отложен старт” ви дава възможността да настроите пералнята на желаните от вас програма и температура и да зададете точното време, когато тя да стартира. Множество допълнителни функции, като Балансираща функция, Таймер, Регулатор на оборотите, Информация за оставащо време на изпиране и др., се грижат за перфектната работа на вашата пералня машина. Уреда разполага с 15 изпиращи програми: Деликатни, Програма за ръчно пране, Вълна, Смесена, Бърза програма, Програма за интензивно изплакване, Памук, Синтетика, Спортна, Предпране, Цветно пране, Изплакване, Дънки, Интензивно центрофугиране.

В заключение

Пералня SLIM Star-Light WMS-610A++ е изключително лесен и удобен за използване уред, защото функциите и програмите и са интуитивно поставени на контролния панел. Освен това, параметрите на изпиране могат да бъдат прочетени на вградения дигитален дисплей, така че винаги ще знаете дали те са подходящи за избраната изпираща програма. Пералнята е икономична и е идеална за всяко семейство.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password