Ревю на Star-Light SSM-532FWH

Star-Light SSM-532FWH

Хладилникът Star-Light SSM-532FWH е добра покупка за всеки собственик на жилище, особено ако търсите нещо, което е лесно за използване и поддръжка. Хладилникът има много страхотни функции и се предлага в бял цвят, така че да отговаря на вашите нужди.

Star-Light SSM-532FWH

Виж цената за днес

Star-Light SSM-532FWH: Характеристики, функции и технологии

Хладилникът Star-Light съчетава управление на пространството с висока ефективност на опазване на околната среда. Той е идеален за запазване на свежестта на храната, без да се притеснявате за високи сметки за енергия, като консумира до 20% по-малко ресурси благодарение на енергийния си клас F.

Хладилникът Star-Light SSM-532FWH е оборудван с функцията NO FROST, което означава, че не е необходимо да се размразява. Това е функция, която ще ви хареса, особено ако имате пакети със зеленчуци или различни видове месо, които трябва да се съхраняват в хладилника. Торбичките със зеленчуци или различни видове месо вече няма да имат ледени отлагания и ще можете по-лесно да виждате съдържанието им.

Хладилникът Star-Light SSM-532FWH е чудесен избор за хора, които се нуждаят от много място за съхранение. С капацитет от 532 литра можете да държите храната си добре подредена и да имате лесен достъп до нея, когато е необходимо. Отделенията ви предлагат свободата да организирате храната си и да държите всичко грижливо прибрано.

Хладилникът Star-Light SSM-532FWH е лесен за използване и е снабден с лесен за четене цифров дисплей, така че можете лесно да настройвате функциите на хладилника с натискането на един бутон. Това ви позволява да персонализирате настройките на хладилника в зависимост от храната, която сте съхранили вътре.

Хладилникът Star-Light SSM-532FWH има функция “Super Cool – Super Freeze” (бързо охлаждане, бързо замразяване), която е полезна, когато искате да охладите/замразите закупена храна за по-кратко време. Когато хладилникът е празен или почти празен и го напълните с голямо количество храна, за да ускорите процеса на охлаждане/замразяване, можете да използвате функцията, за да хомогенизирате правилната температура за много по-кратко време от стандартната настройка

Хладилникът Star-Light SSM-532FWH разполага с полезна функция, която ви позволява да заключите цифровия дисплей, за да сте сигурни, че настройките на хладилника ще останат непроменени, когато малчуганите се “намесят”.

Виж още: Най-добрите хладилници | Най-Добрите Хладилници Side By SideЕвтини хладилници | 

Star-Light SSM-532FWH: Мнение за продукта

Хладилникът Star-Light SSM-532FWH е чудесен хладилник, който може да отговори на всичките ви нужди. Той разполага с много място за съхранение и е лесен за използване. Единственият недостатък, който открихме, е, че фризерът не разполага с толкова много възможности, колкото хладилникът, но все пак има достатъчно място за всичките ви храни и напитки.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo