Star-Light SSM-510A+ - Виж цената

Ревю на Star-Light SSM-510A+

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Star-Light SSM-510A+

Искате ли нов домашен охладителен уред, който да съхранява вашите хранителни продукти при оптимално добри условия? Държите ли на запазването на качеството на храните за дълго време? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви представим двукрилен хладилник Side by side Star-Light SSM-510A+. С енергиен клас А+ и допълнителни интегрирани функции, той гарантирано ще запази вашите любими храни свежи, качествени и вкусни за дълъг период от време, за да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Star-Light SSM-510A+Виж цената за днес

Star-Light SSM-510A+ Review

No Frost – благодарение на функцията No Frost, студения въздух във вашия хладилник се разпределя равномерно, като в същото време образуването на лед и скреж във вашия уред е напълно предотвратено. Вече можете да съхранявате вашите продукти за по-дълго време, свежи и вкусни.

Отделение за зеленчуци & плодове – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Чрез поддържане на оптимални нива на влагата, вие гарантирано ще имате свежи и качествени плодове и зеленчуци с максимално запазени витаминни и хранителни свойства, за много по-дълъг период от време.

Виж още: Ревю на Samsung RF56J9041SR/EO

Технически характеристики

Хладилникът разполага с енергиен клас А+, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа с годишна енергийна консумация от 405 kWh. Също така, този уред разполага с No Frost технология, която предотвратява образуването на големи количества лед във фризера и на скреж в хладилника като по този начин запазва хранителните продукти свежи и качествени за по-дълго време, а почистването му е по-лесно от всякога без нуждата от предварително размразяване! Охладителният агент, с който разполага уреда е R600a, а климатичният клас към който спада е
SN-N-ST-T. 

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 335 л както и с 4 рафта от закалено стъкло и 5 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от любимите ви хранителни продукти. Също така хладилникът разполага със специални отделения за съхранение на плодове и зеленчуци.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 175  л. като разполага с 5 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни. Капацитетът на замразяване от 10 кг. за 24ч., позволява бързото, лесно и ефективно замразяване на големи количества хранителни продукти, както и на по-големи и по-обемисти храни.

Нашето мнение за продукта

Двукрилен хладилник Side by side Star-Light SSM-510A+ би се вписал страхотно във всяка кухня и е един изключително висококачествен и надежден уред. Ако сте от практичните домакинства, които не биха направили компромис с качеството, то този двукрилен хладилник на Star-Light е идеалното решение за вашия дом.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password