Ревю на Star-Light HA-260SS

Star-Light HA-260SS

Абсорбаторът е много полезно устройство във всеки дом, което помага за премахване на парата и неприятните миризми, вследствие на готвене. Star-Light HA-260SS е достъпен абсорбатор с много добра абсорбционна мощност, която спомага за увеличаване на ефективността му.

Star-Light HA-260SSВиж цената за днес

Функции

Неръждаема стомана –уреда е изработен от здрава, неръждаема стомана, която гарантира дългия му експлоатационен период.

Алуминиев филтър – алуминиевият филтър, с който е защитен двигателя на абсорбатора е много лесен за почистване, като можете да го поставяте дори в съдомиялната. По този начин не е необходима периодичната му подмяна.

Виж още: Ревю на Heinner XCH-450S | Най-добрите абсорбатори

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на абсорбаторът е модерен и изчистен. Той е решен в стилен сребрист цвят, перфектно допълнен от контролните бутони в предната част на уреда. Размерите на абсорбатора са: 15 х 60 х 50см (ВхШхД) с размер на вентилатора от 120мм.

Star-Light HA-260SS, работи на базата на 2 двигателя, чиято мощност достига до 120W с максимален въздушен поток 347.4 м³/н. Освен много ефективен, този уред е и много енергономичен с гошино потребление на електрическа енергия от 101 kWh. Също така, максималното му ниво на шум е 70dB, което гарантира тихата му работа. Благодарение на 3-те степени на мощност, вие можете да настроите уреда на абсорбационна степен според вашите лични нужди и специфични обстоятелства.

В заключение

Star-Light HA-260SS е един от най-икономичните абсорбатори на пазара днес, поради което е един от най-продаваните продукти от тази гама. Той предлага практичен дизайн и функционалност. Фактът, че е изработен от неръждаема стомана, гарантира дългия експлоатационен период на уреда, като той ще се справи високите температури и прекомерната влажност, генерирани при готвене.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo