Star-Light FV-182A+ - Виж цената

Ревю на Star-Light FV-182A+

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Star-Light FV-182A+

Фризер Star-Light FV-182A+ се предлага с голям обем на съхранение, практични размери и множество функции, които да поддържат храната ви вкусна и свежа. Ако искате вашите хранителни продукти да бъдат съхранявани в максимално добри условия, то фризер Star-Light FV-182A+, е точният избор за вашия дом.

Star-Light FV-182A+Виж цената за днес

Функции

Максимална свежест – фризерът разполага с интегрирани функции, които поддръжат храната ви свежа и качествена, до момента на нейната консумация.

Голямо пространство за съхранение – фризерът разполага с обем за съхранение от 182л. разпределени в 6 отделения, който ще ви позволи да съхранявате голямо количество храна.

Минимална консумация – благодарение на енргийният си клас А+, фризерът е с до 20% по-икономичен, в сравнение с други уреди на пазара.

Виж още: Ревю на Star-Light CRFV-268A+

Характеристики

Фризер Star-Light FV-182A+ е с енергиен клас А+ и годишно потребление на електроенергия от 238 kWh, което гарантира неговата ефективна и същевременно ергономична работа. Нивото на шум от 41dB гарантира тихата работа на уреда, като той няма да смущава вашето спокойствие, дори ако кухнята и дневната ви се намират в едно общо помещение.

С размерите си от 59.5х54х145.5см. (ШхДхВ) и дясно отваряне на вратата, той е подходящ както за по-големите, така и за по-малките кухненски простраства. Във вътрешността му ще откриете 6 отделения за съхранение с общ обем от 182л., с капацитет на замразяване от 9кг/час.

В заключение

Фризер Star-Light FV-182A+ е идеалният избор за тези от вас, които искат да съхранят хранителните си продукти свежи и максимално качествени за дълъг период от време. С големия си обем на съхранение и максимална мощност на работа, той ще се погрижи за вашите любими храни, като същевременно няма да повиши сметките за електроенергия.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password