Star-Light FTTM-98APP - Виж цената

Ревю на Star-Light FTTM-98APP

333333333 Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Star-Light FTTM-98APP

Хладилник с 1 врата Star-Light FTTM-98APP е с практични размери, но същевременно висока ефективност при своята работа. Той може да послужи както на домакинствата, които не съхраняват много хранителни продукти у дома, така и на тези, които имат по-голям хладилник, но мястото в него, не им е достатъчно.

Star-Light FTTM-98APPВиж цената за днес

Функции

Максимална свежест – хладилникът разполага с интегрирани функции, които поддръжат храната ви свежа и качествена, до момента на нейната консумация.

Спестявате повече – спестявате пространство, а същевременно получавате по-голям капацитет за съхранение, благодарение на иновативния му интериорен дизайн.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Виж още:Ревю на Star-Light FTTM-113AP

Дизайн, размери и характеристики

Хладилника е решен в класически в бял цвят. Благодарение на реверсивните врати, които могат да променят посоката си на отваряне, вие можете да поставите уреда навсякъде във вашия дом. Размерите на хладилника са 84.5х50х54см (ВхШхД).

Уреда спада в енергиен клас А++, което гарантира неговата икономична работа. С нисък разход на електроенергия от 131 kWh/год., можете да се насладите на неговата оптимална работа при минимални сметки за електрическа енергия. Освен това, ниските му нива на шум от 39 dB ще ви позволят да го поставите в споделени простраства, без да бъдете смущавани от неприятен шум при неговата работа.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 84л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 2 рафта от стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. В долната част на уреда има затворена кутия, която е предназначена за съхранение на плодове и зеленчуци. Нивата на влагата и въздуха в нея се контролират, за да се запазят храните свежи за максимално дълъг период.

Фризер

Фризерът е с обем от 14л с 1 голямо отделение за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти.

В заключение

Хладилник с 1 врата Star-Light FTTM-98APP е нов, модерен и същевременно практичен охладителен уред, който ще съхрани желаните от вас хранителни продукти, като ще запази максимално тяхната свежест и хранителни свойства.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password