Star-Light FTTM-113AP - Виж цената

Ревю на Star-Light FTTM-113AP

333333333 Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Star-Light FTTM-113AP

Този модел хладилници от Star-Light са с по-компактни размери и спадат към ниския ценови диапазон. Те са идеално решение за тези от вас, които не искат да инвестират голяма сума в нов охладителен уред, или за тези които имат по-голям и модерен модел, но имат нужда от допълнително място за съхранение. Star-Light FTTM-113APPSS е с голям капацитет на съхранение, модерни технологии и стилен дизайн.

Star-Light FTTM-113APВиж цената за днес

Функции

Максимална свежест – хладилникът разполага с интегрирани функции, които поддръжат храната ви свежа и качествена, до момента на нейната консумация.

Спестявате повече – спестявате пространство, а същевременно получавате по-голям капацитет за съхранение, благодарение на иновативния му интериорен дизайн.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Виж още: Ревю на LG GTB574PZHZD

Дизайн, размери и характеристики

Хладилника е решен в сребрист цвят с иноксово покритие и стандартно дясно отваряне на вратите. Размерите на хладилника са 84.5х55.3х57.4см (ВхШхД). Това го прави практичен за поставяне във всякакви пространства.

Уреда спада в енергиен клас А++, което гарантира неговата икономична работа. С нисък разход на електроенергия от 136 kWh/год., можете да се насладите на неговата оптимална работа при минимални сметки за електрическа енергия. Освен това, ниските му нива на шум от 39 dB ще ви позволят да го поставите в споделени простраства, без да бъдете смущавани от неприятен шум при неговата работа.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 97л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 2 рафта от стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. В долната част на уреда има затворена кутия, която е предназначена за съхранение на плодове и зеленчуци. Нивата на влагата и въздуха в нея се контролират, за да се запазят храните свежи за максимално дълъг период.

Фризер

Фризерът е с обем от 16л с 1 голямо отделение за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти.

В заключение

Хладилник с една врата Star-Light FTTM-113APPSS е нов уред, съчетал в себе си модерност и практичност. Той ще запази вашите продукти свежи за дълъг период от време, като същевременно няма да повиши разходите ви за електрическа енергия.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password