Ревю на Star-Light FTBB-60W

Star-Light FTBB-60W

Star-Light FTBB-60W е много полезен вентилатор, който е особено подходящ за летния сезон, като можете да го използвате с увереност у дома или в офиса. Разбира се, помещението, в което се намира, трябва да е с разумни размери, защото все пак говорим за вентилатор, а не за климатик.

Star-Light FTBB-60WВиж цената за днес

Виж още: Ревю на Star-Light FBWB-60W

Дизайн, размери и характеристики

Вентилаторът Star-Light FTBB-60W е сдиаметър на перката от 40см., регулируема стойка, която позволява да регулирате височината и, така че въздухът да циркулира възможно най-ефективно и функция за въртене, след активирането на която, основното тяло ще извършва движения наляво-надясно, което ще осигури равномерно охлаждане на помещението.

Уреда е оборудван с мощност 60W и 3 скорости, така че можете да регулирате силата на въздуха, в зависимост от вашите лични предпочитания, температурата в помещението и, разбира се – неговия размер. Предимство на този модел, пред други в тази категория уреди, се отнася до наличието на функцията „Таймер” с продължителност 7.5 часа, която ще ви позволи да зададете предварително активността на устройството. Така можете да заспите, например, вентилаторът да бъде включен, а след това той автоматично ще спре. Освен това, можете да управлявате устройството от разстояние, благодарение на предоставеното дистанционно управление. Дистанционното е много лесно и опростено за използване, като до всеки бутон има изображение с функцията и името на съответната команда.

В заключение

Star-Light FTBB-60W е идеалният уред за предстоящия летен сеззон, тъй като не включва много големи инвестиции и върши работата си изключително добре. Вентилаторът предлага ефективно охлаждане на помещението , като не е прекалено шумен. Освен това, съотношението качество-цена е перфектно балансирано в този уред.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo